Yllätys, yllätys kaikille retkeilijöille, kone toimii taas. Vuorokauden kestänyt nettipimento on ohi ... oma tietokonenikkari Tony tuli viikonlopun reissulta kotiin ja sai äidin koneen taas henkiin.

Eilen illalla meinaan imuroin  tai jotain sinnepäin netistä omalle koneelle uuden ilmaisen viirusten torjuntaohjelman, jota pojat töissä suosittelivat ja sen jälkeen ei meikäläisen kone ole käynnistynyt kuin taustakuvaan, eli tosi tehokas oli ohjelma joo-o, ei päässyt koneelle enään koneen omistajakaan ;-). Meikäläinen kun on kova "keräilijä", niin hyviä neuvojakin tulee keräiltyä ja sitten voi taas vaihteeksi todettua itselleen, ettei meikäläisestä ole näihin tietokonehommiin.

Nyt olen suunnannut tämän kovan intoni keräilyyn, rupeamalla keräilemään "objekteja", täytyy ihan todeta, että halpa on keräily kohde, kiitos vaan Jukka Laiholle. Paas piistäen vaan lisää näitä vinkkejä tulemaan, kyllä tämä täti hakkaa päätään seinään vielä monasti ;-).

Tänään retkellä tuli meinaan todettua, että olisin saanut ihan samanlaisia kuvia, ehkäpä vielä parempiakin vanhallakin putkella, mutta mitäs pienistä, täytyyhän sitä olla isoputki matkassa, kun muillakin on.

2128141.jpg

(Kuvassa: tsuumailijat Ekku Apo ja Jukka Laiho)

Mutta alku papatuksen jälkeen sitten itse retkeen ...

Tänään oli siis jo toinen perinteinen Luukki retki tällä kaudella. Kivasti oli lähtenyt mukaan porukkaa. Retkeilemässä tänään: Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja Faro (Sökövintin EB-Farfán), Jukka sekä Jalo-Otus (Sökövintin EB-Finn Express), Kaide sekä Fila (Sökövintin EB-Fila), 9lopilleri ja Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Markkis ja Wallu (Sökövintin Öwerix) ja tietenkin minä ja mun tyttöset Sissi (Sökövintin Sissi), Exo (Sökövintin Exotic) ja Wanda (Sökövintin CD-Ewanda).

Klokkan 11 oli taas treffit parkkipaikalla ja minä en tullut tällä kertaa paikalle viimeisenä, vaikkakin pikkasen jälkeen 11,  tuon tietokonehässäkän takia. Jukka Laihohan se viimeisenä kurvasi paikalle ja päästiin aloittamaan retkeily tosi kivassa ilmassa, todellakaan ei satanut vettä.

Alkulämmittelyt suoritettiin taas tarhan viereisellä kentällä, kun tarha oli puoliksi jään peitossa, mutta juoksu alustana ei tuo kenttäkään ollut paras mahdollinen, joten aika vähille jäi alkurevittelyt.

Eipä ehditty kovinkaan pitkään kävellä, kun vastaan tuli tuttu mies Galgonsa Pennin kanssa ja köpötteli meidän kanssa sitten koko nelituntisen.

Katoksella oli taas perinteiset herkut ja rituaalit. Koirat saivat taas omat lämpimät makkarat. Tänään oli Kaide yksin liikenteessä, kun Heidi jäi vahtimaan Nokkoa, joka ei ollut vielä ihan lenkkikunnossa perjantaisen leikkauksen jäljiltä.

Tänään lähdettiin ruuan päälle kiertämään Kaitalampi ympäri. Nelisen tuntia saatiin taas aikaa kulumaan lenkkiin. Tuttu kälkätys ja suunsoitto ei poikennut edellisistä kerroista, joten ihan hyvässä kunnossa on pojilla leukaperät, vaikka ei oltu kahteen viikkoon nähtykkään.

2128292.jpg

(Kuvassa: Sökövintin CD-Elvira)

Niin ja piti vielä laittaa Enskalle terkut, että sisko Elwira oli ottanut vakio paikkasi, siinä se istua nökötti ihan kuin Enne ;-).

Kiittikset jälleen kerran kaikille lenkkikamuille kivasta seurasta, ensi sunnuntaina sitten uudelleen, jos vaan säät suosii.

Kotona on tällä hetkellä 3 tooosi väsynyttä whippet tyttöä ja on emäntäkin vähän lenkin jäljiltä väsy, mutta niiiin onnellinen, kun on taas kone joka toimii!!!!

Ja laittakaahan kalentereihinne, että perinteinen joululounas syödään taas grillikatoksella sunnuntaina 21.12.

Kuvat Siltanen: http://sokovintin.1g.fi/kuvat/ULKOILUKUVAT/

Laihon kuvia voipi käydä "ihailemassa": http://www.whiput.vuodatus.net/