Viime yö meni sitten kuunnellen pentujen laulua, eivät millään olisi halunneet käydä nukkumaan omalle puolelle vielä kahdentoista maissakaan.

Annoin niiden metelöidä siellä ja katsoin telkkaria kaikessa "rauhassa". Aikansa ne siellä riekkui ja kaikki muut hiljeni, paitsi mustikkatyttö Fila, joka keksi vaikka mitä päästäkseen pois pentupuolelta. Se kiipesi Bessin ruokintatelineen päälle ja seisoi ruokakupissa ja nousi näin ollen niin korkealle, että pääsi näkemään aidan yli ja oli todellakin tulossa sitä kautta pois. No, oli hyvä nähdä mitä kaikkea pennut voivat keksiä ja nyt ei ole enään ruokintatelinettä kuppeineenkaan käytössä.

Aina joka pentueesta oppii uutta, Ville (Sökövintin CS-Ceville), joka oli todellinen superkiipeilijä kiipesi pentuaikana komposti verkkoaitaa pitkin kuin rappusia olisi kävellyt ja sen jälkeen meidän pennut ovat olleet paksulla muovilla päällystetyn kompostiverkkoaidan takana ja pentujen nukkumahäkki muuttunut isoksi lentoboxiksi, koska Ville poika kiipesi myös sitä pitkin häkin päälle. Villen pentuaikana jouduttiin muuttamaan sisustusta moneen kertaan ;-).

Eilinen autoilu sujui pentujen kanssa "suht" hiljaisissa merkeissä. Ajeltiin vähän pidempi lenkki niiden kanssa, ennen tarhalle juoksemaan menemistä. Bessi ja Exotic olivat taas matkassa mukana ja pentuset pääsivät taas juoksemaan isojen koirien kanssa. Aivan mieletöntä menoa niillä rupeaa jo olemaan ja vauhtiakin näyttää olevan.

Olemme saaneet tänne pihapiiriin muitakin eläin vauvoja, nimittäin viereisen puuliiterin katon alta ilmestyi 3 pientä oravanpentusta. Olemme laittaneet niille ihan oman ruokinta paikan katolle ;-).

1597507.jpg

Ja muitakin eläin vauvoja ilmestyi eilen, mutta ei noin söpöjä ... 

Parakissa oli eilen iltapäivällä "pientä" vipinää, mutta tällä kertaa ei pentujen toimesta vaan ampiaisten. Otin vaihteeksi pienet päikkärit ja kuulin unen läpi surinaa. Ajattelin vaan, että kärpänen se siellä. No, herättyäni istahdin tietokoneelle ja sivusilmällä näin kuinka ikkunalaudan välissä on jotain liikettä. Kauhukseni totesin, että jumankekka, sieltähän tulee kymmenittäin pieniä ampiaisen poikasia ja sitten tämä täti sai jalat alleen, äkkiä pennut ja aikuiset koirat ulos parakista.

Onneksi Markkis saapui juuri töistä kotiin ja tuli auttamaan amppareiden häädössä, koska minä olen ampiaiskammoinen ja en halua niitä tappaa.

No, Markkis sitten pyyhkeellä niitä roudasi ulos luontoon ja lisää tuli aina vaan ikkunan välistä. Pikkuinen tovi siinä kului ja sitten lopuksi Raidia peliin ja tukin kaikki raot ikkunan laudasta ja sitten  täysi tuuletus päälle parakkiin ja lähdettiin alatarhalle juoksettamaan pentuja ja isoja koiria.

1597603.jpg

Kuvassa Sökövintin EB-Fox"Foxi"

Kuvia tuli taas napsittua ja niitä voipi käydä kurkkaamassa täältä galleriasta.

Että sellainen päivä ja yö meillä eilen, mitähän tämä päivä tuo tullessaan ...