Wanda oli eilisen Tuomarin kartanon reissun jäljiltä niin väsynyt, että nukahti illalla sohvalle, eikä herännyt kun lähdin itse nukkumaan. Siinä sohvalla se sitten aamulla heräsi, kun tulin olohuoneeseen.

Töistä tullessa ovella odotti pienimusta ilopilleri, joka oli tehnyt ainoastaan yhdet pissit ohi sanomalehden, kaikki muut osuneet lehdelle. Lupaavaa (kop, kop).

Illalla lähdettiin taas kahdestaan Wandan kanssa Tuomarin kartanolle katsomaan harkkoja ja sisko Mymmeliä. Wanda muisti paikan eilisestä, eikä ollut moksiskaan siitä metelistä (sitä ei eilen ollut) ja kulki hihnassa tosi reippaasti.

Wanda ja Mymmeli pääsi tutustumaan viikkoa vanhempiin Elomaan Tuijan (kennel Pipsqueak) pentuihin, jotka olivat myös tulleet vähän tutustumaan muuhun maailmaan.

Oli tosi jännä reaktio siskoksilta, kun ne näki nämä 3 vaaleaa pentua. Odotin niiden olevan ihan innoissaan tavatessaan muita pentuja, mutta toisin kävi. Wanda ja Mymmeli pelkäsi niitä. Liekö värillä osuutta asiaan, kun isotkaan koirat eivät siskoksia pelottaneet, mutta nämä "väärän" väriset kyllä ;-).

Pentujen painoja on tullut tänään ihan kiitettävästi sähköpostiin, vielä osan puuttuu.

Tässä painot tänään (10,5 viikkoa):

Izor (CD-Enrico) 5,0 kg, Enne (CD-Enne) 4,1 kg, Mymmeli (CD-Espresso) 4,5 kg ja Wanda (CD-Ewanda) 4,6 kg.

Ruotsissa Izorilla menee hyvin ja Elvirakin kuulemma on hauska pakkaus. Enteen ja Mymmelin kuulumisia voipi käydä lukemassa niiden omista blogeista. 

Nyt nukkumaan ...