Loma viikko vierähti ja paluu arkeen on taas alkanut.

Lomamme Rodoksella oli säiden puolesta mahtava, koko viikon aurinko porotti pilvettömältä taivaalta.

Omat tyttöni Sissin, Exon ja Wandan hain kotiin heti lauantaina kun tulimme Suomeen ja voi sitä riemua, ikävä oli kyllä ollut molemmin puolinen. Wandalla ja Exolla oli ollut mammaa niin kova ikävä, että ne nukkui koko yön pää mun pään päällä, sitä tunnetta ei voi sanoin kuvailla, miten hyvältä tuntui taas saada omat tyttönsä viereen nukkumaan.

Sunnuntaina sitten menin tyttöjen kanssa Tuomarinkartanolle katsomaan maastokisoja. Wandan otin radan varteen seuraamaan kisoja ja ei mennyt montaa lähtöä, kun Wandalla "sytytti". Mun oli ihan pakko laittaa sille hihna mahan alta kiinni, ettei se vaan pääse karkuun ja sinkoa radalle, niin innoissaan se oli vieheestä, oikein huusi ja hyppi.

Päivä oli kasvateillemme suosiollinen, 3 kasvattia oli kilpailuun ilmoittautunut ja kaikki pääsivät finaaliin neljän parhaan joukkoon. Lisää viimeviikon uutisia olen päivittänyt Kennel Sökövintin  kotisivuille uutisiin.

Ensi sunnuntaina olisi suunnitelmissa sitten tehdä taas retki Luukkiin kera eväiden, eli kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan! Ilmoittakaahan kuitenkin mulle mukaan tulostanne.