Ilma oli todella hyvä, kuu loisti taivaalla ja mittari näytti 2,9 astetta plussan puolella, lumesta ei tietoakaan ...

Tänään lenkkeilemässä Tarja ja Jyrki sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix) ja Ruusa (Kiiturin Arous), Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 6 whippettiä ja 1 saluki ...

Tarja ja Jyrki jättivät Murun (Sökövintin JR-Desireen) kotiin, koska Murua ei oikein uskalla päästää vapaaksi aitaamattomalla alueella, kun sen kiinni saaminen on "vähän" hankalaa ;-). Murun maksasta otetun koepalan tuloksia ei vieläkään ole tullut, joten menee varmaan joulun jälkeen kun niistä kuullaan.

Siinä parkkipaikalla odottaessa muita lenkkeilijäitä ilmestyi paikalle Kaasisen Camilla koirineen. Camillalla koirien lukumäärä kasvanut yhdellä pienellä grey urospennulla, suloinen ja reipas taapero oli tuo uusi tulokas.

Huomasi taas, että joukosta oli ilopilleri Ami pois, kun ei oikein juoksuttajaa löytynyt. Ville ja Nokko vuoron perään sitten pitivät juoksuttajan virkaa. Nokolla ja Wandalla taas ihan ihan omat leikit, jota ne piti keskenään. Nokko on ruvennut pitämään ääntä leikkiessä, eli kova tyttö haukkumaan ;-).

Aikansa taas koirat riekkuivat ja sitten lähdettiin tekemään metsä lenkki. Lea lähti Villen kanssa mäeltä kotiin ulkoiluttamaan perheen 2 muuta whippet herraa.

Kiitokset taas lenkkikavereille parituntisesta reippailusta sekä kiitos Tarjalle ja Jyrkille muistamisesta!

Tänään sitten lähdemme sitten tyttöjen kanssa kohti Mäntsälään viettämään joulua vanhusten luokse. Illalla Raija tuo Sanin (Sökövintin CS-Chanel) sinne ja Sani viettää joulun pyhät meitin laumassa.

Sunnuntaina taas tehdään Luukki retki, tapaaminen tarhalla klo 11:00 ja minä tuon eväät ;-)

1175100.jpg

Kuvaterveisiä Voutilaisen Lealta, kuvassa Ville (Sökövintin CS-Ceville)