Yö meni todella hyvin ja pentuset heräsivät vasta klo 08:15 ja tuttua tuoksua ei ollut. Pepin mahakin (koputtaa puuta) on rauhottunut ja parakissa ei ollut yhtään "siivottavaa". Taisi olla Pepin oireet ikävästä johtuvaa. Katikin on jo soittanut Espanjasta pari kertaa, taitaa olla vähän ikävä tyttöjä ;-).

Wanda ja Mymmeli on ollut mukana koko päivän kaikenlaisissa "hommissa", kun täällä on järjestelty/vietetty Bjarne "Bjacke" Foxellin 50-vuotis syntymäpäiviä ja juhlia. Hienosti ne on jaksanut touhuta mukana ja kävelevät nykyään hihnassa, kuin isot koirat.

Exo on tosi tarkkana, kun Peppi leikkii sisällä tyttöjen kanssa, jos jompi kumpi vingahtaa, vaikka vaan toisen puremasta, nousee Exo heti pystyyn sängyssä ja rupeaa komentamaan Peppiä ja seuraa silmä tarkkana sen jälkeen koko ajan mitä se pentujen kanssa touhuaa. Exo on kyllä huvittava tapaus, kun on ottanut nuo pennut niin omikseen.

Viljalta tuli viestiä, että ovat Fuman kanssa vanhempiensa mökillä ja hienosti on jo kotiutunut sinnekin ja tulee toimeen vanhempiensa koiran kanssa, vähän on kuulemma koko eroa ;-). Fuma oli syönyt jotain sientä illalla ja Vilja oli saanut osan pois siltä suusta. Sissi emä on kova syömään sieniä, se ei kaikkia sieniä syö, vaan se näyttää tietävän mitä voi syödä, koska ikinä sille ei ole tullut mitään oireita niistä. Mutta itse en pidä siitä, että se sieniä popsii ja jos pääsen puuttumaan siihen, niin en anna sen niitä syödä.

Loma tässä rupeaa lähestymään loppuaan ja maanantaina sitten on paluu arkeen. Asustelen vielä ensiviikon täällä Espoossa pentuparakissa ja käyn täältä töissä, mutta sen jälkeen muuttaa meitin poppoo omaan kotiin Helsinkiin, tulihan täällä vietettyä "muutama" viikko. Markkis on vielä lomalla ensi viikon, joten Wanda ja Myy pääsevät nauttimaan toisen kasvattajan seurasta ;-).

Mikäli pentusten omistajia kiinnostaa päästä "riehuttamaan" riiviöitään ensiviikolla Wandan ja Mymmelin kanssa, niin tervetuloa vaan, olen paikalla iltapäivällä klo 16:00 jälkeen.