Whippet-Harrastajat ry oli järjestänyt eilen Kartanolle tosi kivan tapahtuman, jossa oli koirille mittaus mahdollisuus ja verinäytteiden ottoa Hannes Lohen tutkimusta varten ja tietenkin rataharkat. Ilmakin oli ihan hyvä ja luvattu sadekin jäi tulematta, eli hyvässä säässä päästiin  juoksemaan. Tosi iloinen yllätys oli, että harjoitukset olivat kaikille ilmaiset ja yhdistys tarjosi vielä kahvit ja pullat kaupan päälle ;-).

Paljon oli paikalle saapunut koiria omistajineen ja paljon oli näyttelypuolenkin koiria juoksemassa radalla, joka on tosi hienoa!

Sökövinteistä harjoittelemassa CS-Ceville "Ville", CS-Cobra "Hemmo", Agatha,  JR-Desiree "Muru", JX-Boynty "Pasi", JX-Belamy "Ami", JX-Benedictus "Osku", CD-Ewanda "Wanda", CD-Enne "Enne" EB-Farfán "Faro" ja EB-Fila "Fila".

Ville juoksi Pasin kanssa Murulle koejuoksukavereina. Pasi voitti lähdön ajalla 22,40, Ville toisena 23,10 ja Muru kolmantena ajalla 24,60 ja sai hyväksytyn koejuoksun, eli nyt on Murulla sitten kaikki koejuoksut juostuna.

Agatha ja Hemmo juoksivat Luminuolen kasvatin kanssa koejuoksukavereina 350 metriä. Lähdön voitti Agatha ajalla 22,80 ja toisena Hemmo 23,40. Kolmanneksi tulleen aikaa en muista, mutta hienosti juoksi eikä jäänyt kärkikaksikolle ihan kamalasti. Hemmo juoksi vielä myöhemmin yksin 350 metriä, mutta aikaa en muista, joka tapauksessa se oli parempi kuin ensimmäinen.

Ami juoksi harjoitusjuoksun Sattuman Otto parinaan 350 metriä. Ami voitti lähdön ajalla 24,20 ja Otto toisena ajalla 24,40.

Oskun lähdöstä ei kukaan saanut aikaa, koska lähtö keskeytettiin, kun koejuoksua juoksemassa ollut koira rupesi riisuuntumaan kesken juoksun, eli mantteli lepatteli uhkaavasti koiran etupuolella.

Wanda juoksi yksin 350 metriä ja ajaksi kellotettiin 23,90.

Enne juoksi myös yksin matkana 280 metriä ja ajaksi kellotettiin 19,10.

EB-pentusista konevieheen perässä tänään olivat Faro ja Fila. Todella hienosti molemmat konevieheen perään lähtivät ja tappoivat pupua, eikä kumpikaan päästänyt helpolla vieheestä irti, eli omistajat saavat sitten varautua kanniskelemaan taskuissaan pikku saksia, sitten kun EB:t kisaamaan rupeavat ;-).

Lopuksi pääsi vielä radalla juoksemaan lähtösuoran pätkän "vanhukset" Sissi ja Exo.

Tosi hienoja suorituksia niin vanhoilta konkareilta, kuin uusilta tulokkailta. Nyt vaan kisoja odotellaan ...