Aamulla oli tosi huono ilma, vettä satoi ja oli aika kova tuuli, joten pistin textiviestiä retkeilijöille, että onko halukkaita Luukkiin lähtijöitä tänään (tietenkin ajatus, ettei kukaan halua lähteä), mutta toisin kävi, kaikilta tuli viestiä, että tottakai mennään, joten makkarat kassiin ja koirille takit niskaan ja menox ...

Tänään retkelle tulivat Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper), Anne sekä Pyde (Marian Monty Python) ja Bella (Paletin Rockinbell), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Tarja sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix) ja Muru (Sökövintin JR-Desiree), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) sekä omat pimatsut Sissi, Exotic ja Wanda, eli 13 kpl whippettejä retkeilemässä ...

Tarhalla oli pari isompaa koiraa, joista toinen sakemanni,  joten jätettiin ihan suosiolla olla menemättä sinne. Päästettiin koirat vapaaksi tarhan vieressä olevalle koulutuskentälle, joka oli aikas veden peitossa paikka paikoin, mutta eipä tuntunut haittaavan menoa.

Sissi mummeliini kävi juoksettamassa sakemannia tarhan ympäri aidan toisella puolella ja sitten siihen yhtyi muutkin, jopa tämä lauman nuorimmainen Bella. Bella oli mukana leikeissä, ihan kuin aina olisi ollut meidän mukana näillä lenkeillä. Tosi hienosti muu lauma on ottanut Bellan ja Pyden joukkoonsa. Kukaan ei kiusannut tai alistanut Bellaa, vaan todella hienosti tuli tämäkin kokoonpano juttuun keskenään. 

Murukin yllätti tänään kasvattajan, lähtemällä keulilla juoksettamaan muita, hienoa Muru!

Matkalla grillikatokselle ei kovin montaa lenkkeilijää tullut, liekö syy säässä. Eihän kukaan tervejärkinen tälläisellä ilmalla ole ulkoilemassa, vaan kotona vällyjen alla ;-)

Ilmakin välillä vähän selkeni ja tihkuttaminen loppui, joten suht siedettävissä oloissa saatiin retkeillä.

Grillimestareina tänään toimivat Jari ja Ekku. Jari oli tehnyt koko poppoolle kanawokkia, jota sitten paistinpannussa lämmitettiin grillissä. Tämän päivän menuu oli aikas monipuolinen, oli siis kanawokkia, grillimakkaraa, hodareita ja nakkeja, jälkkäriksi kahvia ja Teijan leipomaa tosca kakkua, fanipaloja ja kahvia. 

Kiitokset vaan Ilopilleri-Jarille tosi maukkaasta kanawokista, sekä Teijalle tosi maukkaasta toscakakusta, hyvää oli!

Koirat oli taas katoksella vapaina ja lauman nuorimmaiset pitivät kokoajan omaa leikkiään yllä ja vanhukset kyttäsivät ja odottivat osaansa makkaroista.

Kun maukas "kevyt" kenttälounas oli syöty ja koirat saaneet omat makkaransa, lähdettiin kiertämään Kaitalampi ympäri. Koirat saivat taas nauttia vapaana olostaan koko matkan.

Tulipas taas vietettyä neljä tuntia luonnon helmassa herkuttelemassa ja lenkkeilemässä tosi mahtavan porukan kanssa, joten suurkiitokset taas teille kaikille lenkkikamuille kivasta sunnuntai päivästä! Teijan askelmittari näytti tämän päivän lenkille matkaa 10 kilometriä.

Kyllä on taas kotona 3 kappaletta tosi rauhallista whippettiä ...

Kamera oli taas mukana, mutta eipä ollut mikään paras mahdollinen ilma kuvailla. Muutaman laitoin galleriaan,  täältä voi käydä kurkkaamassa niitä.

Tiistaina ei sitten lenkkeillä Paloheinässä, koska olemme lähdössä katsomaan "Larsvinttiä lavalla", eli Tavastiaklubilla esiintyy Mieskone! Mutta perjantaina taas Paloheinässä lenkkeillään, tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.