Viikko on sitten taas vierähtänyt ja pennut on kehittyneet tämän viikon aikana ihan hurjasti.

Nyt mennään jo suht hyvin neljällä jalalla ja otetaan jo kummasti toisistaan mittaa, äänellä vahvistettuna.

Tänään pennut olivat ensimmäistä kertaa ulkoilemassa pentuparakin edessä olevassa pikkutarhassa ja hienosti on tarpeet tehty jo ulos ;-).

1542241.jpg

Laitan vielä parikuvaa täältä sisältä, missä me pentusten kanssa asustellaan yötä päivää, tilaa about vajaa 20 neliöö ;-).

Tässä pentujen "huone" ...

1542252.jpg

Tässä meidän  yhdistetty "olo-/makuuhuone" ...

1543932.jpg

Pentujen uskollinen hoitaja/vartija Exotic muutti eilen pentuparakkiin. Wanda ja Sissi asuvat vielä Foxelleilla.

Exo hoiti virkaansa tänään ulkona uskollisesti seuraten ilmatilaa ja lähimetsää. Exo on ihan oikeasti mahtava koira pentujen hoitajana ja sen hermot kestää pentusten leikeissä. Se asettui heti Bessin ja pentujen suojaksi ulkona, kun Bessi rupesi imettämään pentusia. Bessi ja samoin Sissi on ottaneet Exon pentujen hoitoon mukaan ilman minkäänlaista vastarintaa, ehkä nuo koiruudet vaan vaistoaa, että Exo on kiltti ja rakastaa pentuja. On todella liikuttavaa seurata Exoa, kun se hoitaa tehtäväänsä, minun oma rakas Exotic!

1544038.jpg

Huomenna sitten vietämme äitienpäivää täällä Espoossa oman porukan kanssa. Vuokko ja Tapio tulee katsomaan Bessiä ja pentusia sekä ottavat sitten mukaansa Mäntsälään Wandan, että se pääsee toteuttamaan itseään, eli juoksemaan vapaana, kun täällä sen juoksettaminen jää pentujen hoidon takia vähälle ja Wandaa ei voi päästää pentujen kanssa samaan tarhaan, kun se on niin villi kakara vielä. Sissi muuttaa sitten huomenna myös tänne pentuparakkiin Exon ja Bessin kanssa hoitelemaan pentuja.

Minä olen nyt sitten seuraavat 3 viikkoa lomalla ja Markkis lähtee töihin (oli viime viikon lomilla).

Kuvia päivän ulkoilusta galleriassa.