Olemme päästäneet tarkoituksella kasvattejamme katsomaan pentuja,  nähdäksemme miten ne suhtautuvat pieniin pentuihin, eli vähän nähdä niiden "hermorakennetta". Ei ihan kaikkien aikuisten koirienkaan hermot kestä kahdeksaa pikku riiviötä, jotka purevat sieltä mistä kiinni saavat.

Jokainen ottanut pennut tosi avoimin mielin vastaan, eikä kukaan ole osoittanut vihaisuutta tai arkuutta pentusia kohtaan, leikkiin mukaan vaan olisi pitänyt päästä!

Exotic "Exo" on ollut kyllä suuri apu emä Sissille pentujen "kasvatuksessa", se jaksaa leikittää pentuja ja sen hermot kyllä kestää.

Pennut yrittää maitoakin imeä noista nuppineulan päätäkin pienemmistä tisuista ;-). Exo vahtii niitä tarhassa, kuin omiaan. Sinne ei ole asiaa västäräkeillä eikä muilla lintusilla, ne saa tosi kovaa kyytiä.

Taitaa Exolle tulla surupuseroon, kun pennut lentävät "parakista" tämän viikon aikana. ... No, jäähän meille rinsessa Wanda.

740222.jpg

Mestarietsivä CD-Espresso "Mymmeli, Myy" (kuvassa) on aiheuttanut parikertaa "lieviä" sydämmen tykytyksiä karatessaan tarhasta.

Myy on mestari etsimään pennun mentäviä aukkoja aidasta ja sitten se kirmailee toisella puolella aitausta. Ei siinä mitään, mutta aitauksen toisessa päässä on aikas iso oja!

Anteeksi vaan Kati, mutta miten voikaan olla mahdollista, että juuri Sinun valitsema pentu ("taas kerran") on pentueen tapaturma alttein ;-)