Täällä parakissa rupeaa olemaan jo aikas hiljasta, kun tänään haettiin taas kaksi pentusta uusiin koteihinsa.

Ensimmäisenä lähti Ööni, tuo oma pieni "lumiukko". Ööniä mukana hakemassa oli sen uusi koirakaveri Enska (italianvinttikoira uros), joka otti Öönin hienosti vastaan, olihan se käynyt jo viikolla Ööniä tapaamassa. Enska taisi sillä reissulla rakastua Öönin emään Sissiin (tunne taisi olla molemmin puolista). Automatka Espoosta-Helsinkiin oli sujunut "CD:tä kuunnellen". Kotona oltiin tutustuttu jo pihaan ja fasaaneihin.

Toisena haettiin pentueen "tottelevaisin" pentu Enne. Enne ehti ennen lähtöään muutamaan kertaan päivän aikana leikkiä "enpäs tule sisään, enpäs anna kiinni" leikkiä kasvattajan kanssa, joka niiiiiiin tykkää tästä leikistä, jota Enne on harrastanut pitkin viikkoa. Eilenkin illalla se istui 15 minuuttia tarhassa ja kurkki että mihin se huumorintajuton kasvattaja oikein hävisi, kun seurasin sitä ikkunasta. Ennettä hakemassa mukana oli sen uusi koirakaveri Ami (Sökövintin JX-Belamy), joka myös otti hienosti vastaan pennun. Amikin on käynyt aikaisemmin tutustumassa pentuihin, joten pennut eivät olleet sille mitenkään uusi juttu. Automatka Espoosta-Helsinkiin oli sujunut myös hyvin, ei ollut oksentanut, mutta  "CD:tä" myös oltiin kuunneltu.   

Siitä, miten Öönin ja Enteen ensimmäinen yö on sujunut uusissa kodeissa kuullaan sitten huomenissa ;-)

Mietaa on sopeutunut hienosti uuteen kotiinsa ja yö myös siellä oli mennyt hienosti. Ihmeen vieraskoreaa sakkia tuntuu nämä olevan tai sitten uudet omistajat eivät vaan tohdi kertoa miten kaikki pennut ikävöivät kamalasti kasvattajiaan ja valvottavat omistajiaan yökaudet ;-)