Ei sää suosinut meitin Luukki retkeä tänään, taivaalta satoi tiskirätin kokoisia lumihiutaleita joka muuttui sitten vesisateeksi, joten märkiä oltiin taas vaihteeksi.

Tänään retkeilemässä Kikka sekä Ööni (Sökövintin CD-Ernie) ja italianvinttikoira uros Enska, Ekku ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), 1lopilleri Jari, Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Kati sekä Iida (Hitline's Twister), Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Myy (Sökövintin CD-Espresso), Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 11 whippettiä ja 1 italiaano matkassa.

Mentiin taas ensin tarhalle juoksettamaan koirat, mutta eipä ne kauheesti juosseet. Tarhaan sataneen lumipeitteen alla oli ihan kiva jää, joten ei jääty sinne kauaksi aikaa. Lunta satoi ihan kokoajan ja me kastuttiin kivasti jo alkuunsa, joten päätimme ajaa autot lähemmäs määrän päätämme, eli grillikatosta.

1lopilleri Jari oli tehnyt meille tänään liha vartaita, jotka olivat oikein suussa sulavia ja erittäin maukkaita. Lisäksi oli grillimakkaraa, hodareita jälkkäriksi kahvia, teetä ja hillomunkkeja. Tulipahan taas ahdettua itsensä aikas täyteen, mutta kiitokset taas kokeille maittavasta lounaasta luonnon helmassa ... vaihteeksi vesisateessa.

Pikku lounaan päälle lähdimme taas kiertämään Kaitalammen ja oltiin aika märkiä, kun palasimme autoille.

1lopillerin suu kävi taas vanhaan malliin koko matkan ajan ja Ekku säesti siinä mukana, muusikko kun on ;-).

Ei tullut tänäänkään montaa ihmistä vastaan, joten aika vapaasti sai koirat taas mennä vapaina.

Hemmo ei ollut kovin iloinen poika tänään, kun sai kilpailijoita reviirilleen. Se kävi nostelemassa häntäänsä Öönille ja Enskalle ja kerran pisti Öönin alleen ja yritti astua sitä. Hienosti Ööni ja Enska otettiin tyttöjen toimesta vastaan, varsinkin Elviralla ja Öönillä on ihan omat jutut. Myy ja Ööni on pentueesta kaikista saman näköisimmät, ihan kuin kaksi marjaa.

1321402.jpg

Nokko se taas juoksi Wandan perässä ja otti vastaan Wandan hellät huomion osoitukset. Harmi kun oli niin huono sää, että suurin osa näistä Wandan ja Nokon "leikkikuvista" on epäselviä.

Kolme ja puoli tuntia kesti tämän päivän retki, josta taas suuret kiitokset kaikille reippaille lenkkikamuille!

Olipas kiva, kun hiihtolomat loppui ja vanha jengi taas retkeilemässä, vielä kun Salla paranisi flunssan kourista ja Teija saa olkapäänsä kuntoon ja Nokka-mies Kaide palaa joensuusta, niin saa nuo äijät vähän vahvistusta joukkoonsa.

Montaa kuvaa ei onnistunut tältä retkeltä, mutta koitan saada ne muutamatkin vielä tänään tonne galleriaan tai laitan vasta sitten, kun Ekku on ensin julkaissut omat otoksensa.

Tiistaina sitten lenkkeillään taas Paloheinässä, tapaaminen parkkipaikalla klokkan 18:30.