muuttuikin sitten tänään Otalampi retkeksi.

Mukana Otalammella Tarja ja Jyrki sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix) ja Muru (Sökövintin JR-Desiree), Anne ja Emmi sekä Bella (Paletin Rockinbell), Teija, Ekku ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Mari, 1lopilleri-Jari ja Joona sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli ihan kivasti porukkaa messissä ja 10 whippettiä.

Kivasti oli satanut luntakin ja tosi hyvässä kunnossa Otalammen vetosuora, eli pehmeä hiekka pohjalla.

1379899.jpg

Koirat juoksivat täysin rinnoin suoraa edes takas Murun johdolla ja nauttivat selvästi toistensa seurasta. Todella kivaa katsottavaa, kun tämmöinenkin lauma menee rivissä satalasissa. Ne varmaan juoksivat 10 kertaa edestakaisin suoraa, ihan vaan omaksi ilokseen ja vauhtia piisasi.

Aikansa kun olivat riekkuneet ja lämmittäneet itsensä otettiin jokaiselle vedot molempiin suuntiin wirlingissä. Tosi hienosti kaikki ajoi pupua. Bellakin, joka oli viimeksi ollut pupuajossa parikuukautta sitten muisti miten pupu tapetaan ja ihan tosissaan se ajoi jo viehettä.

Vetojen päälle pääsivät koirat sitten taas nauttimaan vapaana olostaan ja toistensa seurasta. Hemmo vaan on niin hulluna vieheeseen, että se ei tehnyt muutakun istui koppien vieressä, kun viehe oli laitettu koppien päälle.

Tuttuun tapaan meillä liittyy aina näihin sunnuntai retkiin ruokaileminen luonnossa, joten sitähän ei tälläkään kertaa oltu unohdettu, eli Ekku oli hakenut koivuklapeja huoltoasemalta ja taas oli meillä grillausta tiedossa, tällä kertaa makkaran, nakkien, hodareiden, lihapiirakoiden ja pasteijoiden muodossa ja tietenkin kahvia. Kyllä maistui taas mahtavalta pöperöidä luonnon helmassa kivassa seurassa.

1379888.jpg

Kiitos vaan taas kaikille lenkki ja retkeilykamuille todella kivasta seurasta, pari tuntia tuli taas ulkoiltua!

Kuvia päivän retkestä voipi käydä katsomassa täältä.

Tiistaina sitten lenkkeillään taas Paloheinässä, eli tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.