1599950.jpg1599966.jpg

Viimeinen lomapäivä lähti sitten käyntiin. Illalla tulee eläinlääkäri tarkastamaan ja siruttamaan pennut, joten tänä iltana emme ota pentuvieraita vastaan.

Aamuherätys oli klo 04:26. Pennut taas lauloivat niiiin nätisti, että eihän siinä metelissä kukaan voi nukua. Kävin päästämässä ne pois pentupuolelta ja ei aikaakaan, kun kävivät nukkumaan takaisin mun sängyn viereen, joten jatkoimme unia ja heräsimme vasta puoli 7 ;-).

Eilinen päivä oli tosi lämmin ja saatiin nauttia auringon paisteesta koko päivä. Bessikin on pikkuhiljaa ruvennut vieroittamaan pentuja tissiltä. Nyt ei ole enään maitobaari pentusten käytössä silloin kun haluavat, vaan huomattavasti harvemmin.

Ampiaisistakin luulin päässeeni eroon, mutta toisin kävi. Olin kuulevinani surinaa pitkin päivää täällä sisällä ja kolme ampparia sainkin pistettyä pihalle, mutta kuinkas ollakkaan, kun kävin sänkyyn pitkäkseni rupesi niitä taas ilmestymään, tällä kertaa katon listan välistä. Ne ei ollutkaan tällä kertaa poikasia, vaan isoja ja tosi ärhäköitä, joten se siitä levosta. Pennut ja isot koirat taas pihalle ja Raidia peliin. Eipä tullut mieleenikään kuljetella näitä tapauksia pyyhkeellä ulos.

Onneksi oli aurinkoinen ja lämmin päivä, koska ulkonahan vietimme sitten parisen tuntia, että sain korjattua kuolleet ampiaiset pois ja tuuletettua sekä pestyä paikat, ennen kuin päästin pennut takaisin sisälle. Nyt vaan täytyy toivoa, ettei niitä enään ilmesty mistään raosta.

Illalla käytiin taas juoksettamassa pennut alatarhalla, tällä kertaa ilman isoja koiria. 1lopilleri perheineen oli talutusapuna. Kamera oli taas matkassa, joten uusia kuvia galleriassa.