Samban omistaja Pilpa on yrittänyt saada Tampereelta eläinlääkäriä, joka leikkaisi tänään Samban, mutta toinen on lomilla ja toinen lähdössä lomille.

Olen koko aamun yrittänyt saada Samballe eläinlääkäriä täältä Helsingistä, mutta näyttävät olevan täällä myös kiven takana.

Jotain valoa näyttäisi olevan tunnelin päässä, koska sain yhden maan parhaista kiinni henk.koht kännykästä ja hän lupasi palata asiaan vielä tämän päivän aikana, mutta leikkaus onnistuisi aikaisintaan huomenna.

Eli Samba näillä näkymin leikataan huomenna Espoon eläinsairaalassa.

Olen ollut moneen otteeseen yhteydessä Samban omistajaan Pilpaan tämän aamun kuluessa. Samba oli valvonut koko yön, seisonut vaan, eikä ole suostunut mennä makaamaan. Se ei ole pissanut eilisen jälkeen ollenkaan. Pilpan yö on mennyt Sambaa hoitaessa ja vahtiessa, joten uni olisi molemmille nyt tarpeen.

Tiedustelin eläinlääkäriltä kipulääkityksestä ym., että miten ihmeessä Samba kestää huomiseen asti. Itsestä tuntuu tosi hurjalta ja pahalta, että Samban pitää olla kaksi päivää jalka poikkinaisena pelkästään lastassa. Eläinlääkäri rauhoitteli ja sanoi, että Samban saamat (2 kpl) kipulaastarit rupeavat vaikuttamaan vasta kunnolla tänään ja poikki menneen jalankin voi leikata vielä viikko sen jälkeen kun se on poikennut.

Eli pikkasen lohdutti tieto, ettei vielä olla menetetty mitään ... mutta voi tuota Samba raukkaa, huomenna sillä on 1 vuotis syntymäpäivä.

Palailen asiaan vielä tämän päivän aikana, kun saan vahvistuksen leikkauksesta eläinlääkäriltä.