Ja en ole lupautunut mihinkään vinttikoirahommiin, eli pitkästä aikaa saan viettää ihan vapaan viikon lopun omien koirien kanssa. Jos, vaikka ehtisi tehdä jotain "kotihommia" pitkästä aikaa, kun vielä pidän maanantain etäpäivänä, niin tulee pitkä viikonloppu ;-)

Oltiin eilen illalla tyttöjen kanssa Mellun ja Janin sekä Heidän koiriensa Mikin, Duffyksen, Nemon ja Novan kanssa Paloheinässä tekemässä tunnin kävelylenkki. Wanda on suunnattoman ihastunut Mellun ja Janin poikiin, jotka suhtautuu kyllä todella hienosti tähän pieneen rinsessa Wandaan, joka yritti "lirkutella" jokaiselle pojalle vuoronperään. Kiitokset Mellulle ja Janille & Pojille kivasta lenkkiseurasta!

Hienosti nämä "laumat" tulevat keskenänsä toimeen. Oltiin ensimmäistä kertaa kimpassa ulkoilemassa viime lauantaina Luukissa ja päästettiin koirat kirmaamaan keskenään, sitten käytiin kävelemässä pieni lenkki vielä päälle. Tästä saimme sitten idean tehdä joku viikonloppu retken Luukkiin, koska siellä on niin mahtavat maastot kävellä koirien kanssa.

Uudet kuvat viime maanantain pentutapaamiselta sain vihdoinkin laitettua galleriaan.

Ensi maanantaina olemme taas Wandan kanssa Tuomarinkartanossa pentutreeneissä klo 18:00 jälkeen.

Ja vielä lopuksi pitää mainostaa Adan ja Elviran uusia kotisivuja, jotka ovat vielä kesken, mutta käykäähän kurkkaamassa, tässä linkki:  

http://www.elisanet.fi/indian_hills/

Viikon kuvaksi olen valinnut Sökövintin CD-Elestan "Fuman".

Maanantaina nähdään!