Ilma oli tosi hyvä lenkkeilyyn, lunta maassa parimilliä ja  mittari näytti paria astetta pakkasta ...

Lenkkeilemässä mukana Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Sari ja David sekä Velka (Get on Top Ticking Timebomb), Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira) ja omat tyttöseni Sissi, Exo ja Wanda. 8 whippettiä ulkoilemassa ...

Kyllä taas huomasi, että joukosta puuttui ilopilleri-Ami, koska meno ei ollut niin riehakasta, kun juoksuttaja puuttui (aluksi). Meidän ihmisten hauskuttamisesta piti huolen ilopilleri-Jari ...

No, siinä aikansa kun koirat touhusivat lähti yhtäkkiä Hemmo viemään joukkoja. Tätä ei ole ennen tapahtunut ja olin todella "ylpeä" tästä uudesta piirteestä Hemmossa. Se vaatii meinaan koiralta aikamoista rohkeutta lähteä juoksettamaan laumaa perässään.

Sitten yllätti Nokko, joka sai ihme hepulit ja lähti juoksemaan edellä, mutta jossain vaiheessa muut hukkasivat Nokon ja eivät enään tienneet ketä pitikään ajaa takaa, siirtyi Wanda juoksettajaksi ja Nokko paineli polleena yksin keppisuussa ihan toisella puolella mäkeä,  hienoa Hemmo ja Nokko, teistä on tullut tosi rohkeita!

Velka oli tällä kertaa mukana yksin, että saisi vähän "itsevarmuutta". No, Velkalta ei todellakaan itsevarmuutta puutu, siellä se paineli menemään joukossa eikä varmaan edes huomannut, ettei Finka ole mukana. Tosi reipas ja erittäin iloinen tapaus "peppuhyppyineen", jolle on ruvennut "palkintonamit" myös maistumaan ;-).  

Sari ja David lähtivät suoraan mäeltä pikkujouluihin ja me muut lähdettiin vielä tekemään metsälenkki.

Matkalla ei tullut montaa ihmistä vastaan, joten montaa kertaa ei tarvinnut tieltä pompata metsän puolelle, kaikki varmaan pikkujouluja juhlimassa. 

CD-siskokset Elvira ja Wanda leikkivät ihan omia keppileikkejään ja muut kulkivat peräkanaa laumassa  koko matkan ajan, paitsi Sissi jolla on ihan omat reitit kulkea.

Pari koirista seurasi mua kuin "hai laivaa", Exo ja Nokko. Nokko on nykyään todellinen herkkupee, jolle maistuu palkintonamit. Se haluaa olla heti hollilla, kun pussi rapisee.

Tosi kiva oli taas ulkoilla puolitoista tuntia kivassa seurassa, joten kiitokset taas aktiivisille lenkkeilykavereille!

Ja sitten muita kuulumisia ...

Villen (Sökövintin CS-Ceville) lääkekuuri on loppunut ja Lealta tuli viestiä: "Ville voi ihan hyvin ja on ihan normaali itsensä. Kuono vaan jää kirjavaksi muistuttamaan paiseista".

Huomenna on taas Luukki-retki, tapaaminen tuttuun tapaan tarhalla klo 11:00, kera eväiden ;-)