Eilen lenkkeiltiin tosi kovassa tuulessa ja pakkastakin oli yli 5 astetta, joten käytiin vaan mäellä, jossa ei enään lumesta tietoakaan.

Lenkkeilemässä mukana Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Sari ja David sekä Finka (Even Faster Ticking Timebomb) ja Velka (Get on Top Ticking Timebomb), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Ilopilleri Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira) sekä omat tyttöni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 9 whippettiä matkassa.

Mentiin suoraan vanhalle puolelle, koska siellä on tapaisempi maa ja siellä ei enään ole pulkkailijoitakaan, kun kaikki lumet on jo sulaneet pois :-(

David lähti lenkille Velkan kanssa ja muut painelivat taas sydämmentä kyllyydestä rinnettä ylös alas siihen tahtiin, että oksat pois. Todella riehakasta oli taas meno ja sitä riitti sen tunnin ajan mitä siellä oltiin.

Sissi pääsi tällä kertaa mukaan mäkeen, mutta sai olla vielä ihan hihnassa. Todella hienosti sujui leikit taas ja rauhallista on ollut kotosalla.

Lenkin päätteeksi mentiin taas Heidin ja Kaiden kanssa Mäkkiin syömään. Lea, Sari ja David jäivät vielä juoksettamaan koiria rinteeseen.

Sunnuntaina ei ole sitten Luukkiretkeä, kun kaikki on lähteneet hiihtolomailemaan, joten tapaamme sitten tiistaina Paloheinässä parkkipaikalla klo 18:30.