Oli sitten ensimmäinen päivä Wandalla kotona, kun meikäläinen lähti töihin. Mitään tuhoja se ei ollut tehnyt, tarpeensa oli käynyt tekemässä hienosti pesuhuoneeseen sanomalehden päälle. Ai, että mamma oli tyytyväinen tyttöönsä (tänään).

Eilen en ihan ollutkaan niin tyytyväinen rinsessaan. Illalla nukkumaan mentäessä odotti sängyllä pissit ja matolla ne toiset. No, nyt pysyy makkarin ovi kiinni silloin, kun siellä ei nukuta!

Töiden jälkeen kävimme Espoossa mattopyykillä Markkiksen luona. Wanda oli aivan innoissaan, kun pääsi tuttuihin maisemiin, sai tarhassa jo aikas "whippet hepuleita" kaikkine käännöksineen ja takapuoli maassa lähtöineen, oli tosi ihana nähdä sen silmin nähden nauttivan vapaana juoksusta. On se vaan niin, että "Whippet on luotu juoksemaan".

Kotimatkalla päätin pistäytyä Kartanolla katsomassa pentuharkkoja ja ottaa ainoastaan Wandan mukaan sinne. Wanda oli aikas pihalla koko touhusta, niin paljon meteliä ja erilaisia koiria, mutta ihan hienosti se suhtautui tilanteeseen. Sille tekee tosi hyvää olla yksin liikenteessä, ilman emäänsä ja Exoa.

Kotiin tullessa, kävi Wanda pissillä olohuoneessa pienen sohvatyynyn päälle, joka oli tipahtanut lattialle. Siis mikä ihmeen tarve sillä on tehdä pissinsä pehmeälle alustalle, moinen rinsessa :-( 

Huomenna olisi tarkoitus sitten mennä katsomaan tiistai harkkoja Kartanolle. Kati sanoi tulevansa Mymmelin kanssa myös sinne, eli jos muita pentusia kiinnostaa tulla myös, niin sieltä meidät Wandan kanssa huomenna tapaatte klo 18:00 jälkeen.

Ja sitten lopuksi pieni pyyntö, laittaisitteko tulemaan mulle sähköpostilla pentujen painot, kiituus!