Aamulla oli heratys klo 04:30 ja pikaisesti aamutoimet suoritettua auton nokka kohti Leppavaaraan hakemaan Kati.

Oltiin lentoasemalla klo 06:15 ja kaikki viralliset osuudet oli hoidettu jo klo 06:25, eli tosi nopeasti hoitui kirjaantumiset ym. toimet.

Bessi tultiin turvatarkastamaan seitseman kieppehissa ja sitten turvaukot ottivat ja veivat Bessin meilta. Hyvin sattui, kun meidan paikka koneessa oli rivilla 19 ja kuormaus koneeseen tapahtui meidan ikkunan alla, eli paastiin ihan aitiopaikalta seuraamaan, kun Bessi lastattiin koneeseen, samoin koneesta poisotto. Oli todella kiva nahda miten kivasti Bessia kaytiin moikkailemassa kun koppa tuli koneesta ulos ja yksi tyontekijoista rapsutteli Bessia hakkioven lapi, eli Bessi varmaan heilutteli lentoboxissa hantaansa.

Aikas kiva tapaus tapahtui kun koneeseen ruvettiin ottamaan ihmisia sisaan. Lippuja tarkastava nainen kysyi sitten multa, etta onko sulla kuitti ylipainosta ja taman kuultuaan viereisen jonon miehet purskahtivat nauruun, koska luulivat varmaan, etta kyse oli minusta ja nainen nopeasti korjaamaan, etta koiran lentomaksukuitti :-).

No siella se Bessi lentoboxissa odotteli meita ja paikalla oli jopa ihmisen vartioimassa sita. Todella ihana ja iloinen yllatys oli, kun boxin avasi ja sielta tuli ulos iloinen Bessi, joka ei nayttanyt olevan moksiskaan lentomatkasta, ei edes laahattanyt yhtaan.

Lentoasemalla sitten Ritva jo meita odotteli ja seuraavaksi suunnattiin autovuokraamoon hakemaan meitin vuokraama auto. Kaikki meni hienosti ja Kati kavi hakemassa taman meidan markkinoiden suurimman auton allemme.

Matka Arnheimiin meni todella tiiviissa tilassa, meilalaisen istuessa takapenkilla lentoboxin ja Bessin kanssa ja Kati hoiteli ajamisen Ritvan toimiessa kartturina.

No pikkasen harhaan tuli ajettua ja Frits kavi hakemassa meidat ja paastiin perille.

Astutus sujui hyvin ja "nalkissa" olivat yli puoli tuntia, huomenna mennaan viela uusimaan astutus.

Eli tahan asti kaikki on mennyt enemman kuin hyvin. Taalla me nyt ollaan taalla Amsterdamissa Ritvan ja Basin luona.

Kuvia on tullut napsittua ja kotiin paastya laittenlen niita sitten yleiseen jakeluun.

Kohta paastaan maistamaan Basin tekemaan Nasia ja groboekaa ja sen jalkeen lahdetaan Tuulimyllylle kuvailemaan.

Tahan paatan nyt taman paivan Hollanti raportin, huomenna lisaa uutisia.