Ilma kostea ja mittari näytti plussaa, pientä sateen tihkua ja lunta ei missään ...

Retkeilemään tänään tulivat Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Markkis sekä Hemmo (Sökövintin Hercules) ja mun omat tyttöset Sissi, Exotic ja Wanda.

1120601.jpg

Koiratarha oli todella veden vallassa, joten mentiin ihan suosiolla "kuivaan" päätyyn päästämään koirat juoksemaan. Wanda tyttö se toimi taas juoksettajana. Nokko sai taas uuden ihailijan, Hemmon. Nokolla nuo ihailijat vaihtuu joka kerta, on tytöllä vientiä ;-).

1120583.jpg

Perillä ottivat joukon miehet Kaide ja Sebu työkseen grillin sytytyksen, joka oli pikkasen hankalaa, kun puut oli märkiä, mutta saivat sen sentään syttymään.

Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) tulivat suoraan grillikatokselle, kun olivat käyneet katsomassa asuntoa Espoossa.

Voi sitä menoa taas, kun Ami saapui paikalle, ihme ettei ketään loukkaantunut siinä päättömässä juoksemisessa pitkin kivikkoista metsää. Amilta kun jäi tuo alku "höyryjen" poisto ja kävely tarhalta katokselle kokonaan pois, niin virtaa tuntui piisavan.

Tuli taas nautittua luonnon helmassa tuhti lounas, joka koostui erilaisista grillimakkaroista, kaffea ja pullaa jälkkäriksi. Grillimestarina toimi taas Kaide.

Ja ruuan päälle taas tuttu lenkki lammen ympäri. Tuolla metsäosuudella on todella upeat maisemat. Me ei kävellä mitään tasaista maastoa, vaan todella nousua ja laskua riittävästi, niin että kintuissa tuntuu. Koirat saavat olla vapaina ja tutkia luontoa. Ne nauttii suunnattomasti metsässä samoilusta.

Sissi meni taas ihan omia polkujaan ja Wanda seurasi perässä. Hemmo se seurasi Nokkoa ja Exo mammaa. Ami se meni kun päätön kana (siis todellinen ikiliikkuja) ja Enne se aina välillä pysähtyi  istuskelemaan ja miettimään maailman menoa ja Markkiksen Hemmo kulki hihnassa, koska pojalla näytti olevan samaa virtaa, kun Amissakin, joten parasta oli pitää kiinni.

Tällä kertaa oltiin retkeilemässä melkein 5 tuntia, eli tehtiin taas ennätys, syynä varmaan nuo märät puut. Ja Markkiksen askelmittarin mukaan meitin lenkki olisi noin 7,5 km.

Mutta mahtava päivä tuli taas vietettyä ulkoilun merkeissä, todella kivassa seurassa, Kiittikset vaan kaikille reippaille lenkkikamuille!

Kotona on taas toosi rauhallista, kaikki 3 vetää sikeitä.

Kuvia koitan saada galleriaan huomenissa.

Tiistaina lenkkeillään taas Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.