Tänään retkelle kanssamme tuli Minna sekä Nero (Oochigea's Conrad) ja Edi (Sökövintin Edison), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra).

Tapaaminen oli tarhalla klo 11:00, mutta tarhalle emme tällä kertaa päässeet koiria juoksettamaan, kun sen oli vallannut (n. 30 kpl) jotain karvarotua, joten lähdettiin suoraan liikenteeseen.

Eli 7 whippettiä matkassa ...

Pojilla oli kopat päässä siltä varalta, jos tulee tytöistä matsia. Isä ja poika (Nero ja Hemmo) otti vähän alussa toisistaan mittaa, mutta sen jälkeen oli arvojärjestys selvä.

Nokko neito oli päivän prinsessa. Se sai pojilta kaiken huomion ja siitäpäs se oli pikkasen otettu ;-).

1069531.jpg

Se jopa päätti olla tällä kertaa lauman juoksettaja ja vei laumaa perässään niin uskomattomiin paikkoihin ja takasin tulo oli tuhat lasissa Nokon johdolla, että välillä ihan hirvitti.

Perillä päästiin nauttimaan grillin antimista ja tuttu grillimestarimme Kaide "the Paakkanen" (ent. Mr Marimekko, ei sauvoja matkassa) huolehti taas grillaamisesta. 

1069453.jpg

Aikamoista herkuttelua oli tänään. Teija oli tehnyt suklaa kakun, Heidi ja Kaide toivat mukanaan lettuja, hilloa ja kermavaahtoa. Siinä taas istuttiin grillikatoksessa ja nautittiin "kevyt" kenttälounas (makkaraa ja kanavartaita), jälkkäriksi kahvin kanssa suklaakakkua ja kuumia lettuja kera mansikkahillon ja kermavaahdon;-).

Ilma oli plussan puolella ja oli tosi sumuista, mutta kierrettiin taas syönnin päälle lammen ympäri lenkki. Hienosti tuli tämäkin lauma keskenään toimeen.

Sissikin yllätti mamman ja kulki koko matkan ihan näkösällä. Hemmolla on tosi kiva tyyli pitää huolta näillä meitin lenkeillä, että kaikki ihmiset on varmasti mukana. Se kulkee aina välillä katsomassa ja kiertää viimeisenä kävelevät ja lähtee taas eteenpäin ja taas vähän ajan kuluttua se tulee kiertämään viimeiset ;-), se on selvästi paimen.

1069575.jpg

Joitakin kuvia tuli taas napsittua, mutta ilma ei ollut paras mahdollinen kuvaukseen, joten saas nähdä montako kuvaa onnistui. Koitan saada niitä galleriaan huomenna.

Takaisin autoilla oltiin klo 15:30, joten 4,5 tuntia taas saatiin kulumaan aikaa tähän reissuun.

Aivan mahtava retki taas kerran, joten kiitokset kaikille! Ensi sunnuntaina uudelleen ...

Tiistaina mennään taas lenkkeilemään Paloheinään ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.