Aamu herätys klo 04:30 ... parit pissat oli tehty ja nekin paperin päälle (täällä ei ole papereita, kuin yhdessä paikassa). Päästin pennut ulos jonne ne tekivät heti kaikki tarpeensa. Todella hienosti ovat ulos oppineet jo tarpeensa tekemään. Harvemmin enään sisältä pissoja löytyy muualta, kuin paperin päältä.

Ensimmäinen yö pentusilla, kun saivat nukkua isossa tilassa, eli jätin pentupuolen portin auki, tietenkin siinä toivossa, että nukkuisivat aamulla pidempään, kun mullakin viimeinen aamu, huomenna pitäisi sitten jo lähteä töihin.

No, aamulla oli sitten todella kiva yllätys. Fila tyttönen oli päässyt kiipeämään sänkyyn ja nukkui mun jaloissa. En tiedä miten se on siinä onnistunut, ehkä toiset nukkuneet yhdessä kasassa sängyn vieressä ja Fila kiivennyt niiden päältä. Onnea vaan uuteen kotiin, pikku kiipeilijästä ;-).

1604741.jpg

Kuvassa Sökövintin EB-Farfán "Faro"

Eilinen päivä meni auringon paisteesta nauttien ja pentuvieraitakin kävi useita. Illalla käytiin juoksettamassa pennut alatarhalla ja tällä kertaa talutusapuna olivat Ekku ja Teija. Pennuilla vauhti rupeaa olemaan sitä luokkaa, että niitä on pakko viedä juoksemaan isompaan tarhaan, ettei satu tapaturmia.

Kamera oli taas matkassa, joten uusia kuvia galleriassa.

Sitten tähän loppuun tiedoksi, että sähköpostini ei vastaanota postia, pystyn ainoastaan lähettämään. Vika on Saunalahdella ja vikaa kuulemma korjataan tai on korjattu jo 4 päivää. Huomenna olen sitten tavoitettavissa työn sähköpostissa [email protected].