Olipas hieno ja aurinkoinen päivä tänään. Kaikki näytteenottoon ja mittaukseen ilmoittautuneet saapuivat paikalle ja pari uuttakin tuli vielä mukaan, 5 kpl Italian vinttikoiria ja 1 greyhound.

Eli, olipahan taas aikamoinen lauma koiria ja omistajia kasassa ja ihan sulassa sovussa ;-). Vuokko ja Tapiokin tulivat viettämään lauantai päivää meitin kanssa.

Menosta ja mekkalasta pitivät tänään huolen of Streamline kennelin uusimmat tulokkaat, siskokset Mimmi ja Pyörre, siis Hemmon (Sökövintin CS-Cobra) ja Möhkön (of Streamline Humble Mumble) vauveliinit. Olipahan reippaita pentusia, eivät kyllä pelänneet mitään tai ketään, aivan mielettömän sulosia pentuja.

Oli todella ihana nähdä kasvatteja taas pitkästä aikaa "vähän" tuolta pidemmältäkin, kun Meri tuli Kokkolasta asti Keetan (Sökövintin CS-Cheetah) mittauttamaan. Ööni (Sökövintin CD-Ernie) ja Fumakin (Sökövintin CD-Elesta) näyttivät vielä hyvin tuntevan kasvattajansa ;-).

Kiitokset kasvattiemme omistajille, että annoitte koiranne mukaan tähän tutkimukseen, jota pidämme erittäin tärkeänä!

CD-pentuset, jotka täyttivät eilen 8 kuukautta saivat samalla kertaa ihan virallisella laitteella ja mittamiehellä mitatut mitat:

CD-Ernie "Ööni" 47,0 cm

CD-Elvira "Elvira" 47,0 cm

CD-Enne "Enne" 46,0 cm

CD-Espresso "Myy" 47,0 cm

CD-Elesta "Fuma" 45,0 cm

CD-Ewanda "Wanda" 46,5 cm

Tulipahan päivälle taas pituutta, klo 10:00 aloitettiin ja klo 18:00 lopetettiin, no saldona on nyt jääkaapissani 20 kpl verinäytteitä, jotka vien maanantaina Haartmaninkadulle.

Kiitokset näytteiden otosta Jenni Ranki ja Kati Roine. Kiitokset mittamiehet Sari & David sekä Jukka & Markkis, Teillä oli kova urakka!

Ja lopuksi vielä erikois kiitos Heidille, olit todella suuri apu päivän aikana!

Huomenna taas retkeillään Luukissa ja tapaaminen olisi taas parkkipaikalla klo 11:00, kera eväiden ...