Blogin päivitykset "hieman" jääneet, kun on ollut "pikkasen" kiirusta ja sama matala lento tulee jatkumaan ... seuraavat 3 viikkoa olen tiistaisin Kartanolla lähettäjänä, joten Wandan treenaaminen jää sitten aina maanantaille, eli en ole tiistaisin etsimässä koejuoksukavereita.

Siksi pieni pyyntö kasvattiemme omistajille, ilmoitelkaahan mikäli olette halukkaita antamaan koirianne koejuoksukavereiksi tai kuka tarvitsee koejuoksukavereita ja koska, niin minä sitten voin jaella Teille toistenne numeroita, että voitte sitten ihan itse sopia keskenänne koska ja missä, ettei kukaan tule turhaan paikan päälle.

***

Wanda juoksi maanantaina ensimmäistä kertaa 350 metriä. Hienosti se lähti kopista, mutta hidasti vauhtiaan tuttuun kohtaan missä ennen ollut pysähdys, mutta jatkoi sitten taas matkantekoa. Hienosti se pysyi sisäradalla, eikä näyttänyt hyytyvänkään lopussa, vaikka tätä vähän odotin, eihän juoksun loppumisesta ole vielä montakaan päivää. Wandan kanssa nyt edetään hissukseen ja seurataan mitä tämä ensimmäinen juoksuaika toi tullessaan.  

Elvira juosi ensimmäisenä CD-pennuista soolokoejuoksun tiistaina ja hienosti meni. Elvira pysyi myös todella hienosti "kiskolla" ja käsiaika 19 pintaan.

***

Maanantaina Kartanolla pentutapaamisessa paikalla koko ryhmärämä, eli EB-pentuset omistajineen. Kyyti oli sen verran rajua jo, että ensi kerralla juoksevat pareittain, ettei tapahdu kolareita ja äksidenttejä.

Ensimmäiset (3 kpl) hampaitakin on irronnut jo Foxi-pojan hammasrivistöstä, muut pojat vielä pitävät hampaansa tiukasti kiinni ;-).  Filalla on pientä heilumista havaittavissa.

***

Tähän loppuun laitan Aaltosen Johannan kuva terveiset.  Johanna oli ollut tyttöjensä Helmen (Sökövintin Hermione) ja Ellan (Sökövintin Eleonora) kanssa koirapuistossa ja sinne oli tullut nainen lapsen ja rotweilerin kanssa. Kun lapsi oli tullut pois rattaista, oli Helmi hypännyt rattaisiin istumaan ja lapsi sekä rotikka olivat olleet pikkasen hämmentyneitä. Ihana pakkaus tuo Helmi! Kerroinkin Johannalle, että näyttelyissä on nykyään myynnissä koirille ihan omia rattaita, eiku ostamaan vaan ;-)

1760392.jpg1760431.jpg