Wau, mikä päivä tänään on ollut!

Treffattiin Luukissa koiratarhalla  aamupäivällä Heidin, Kaiden ja Jarin kanssa klo 11:00 ja päästettiin ensin pennut (Wanda ja Elvira) riekkumaan keskenään liiat höyryt pois ja sitten aikuiset (Exo, Sissi, Ada ja Nokko).

965226.jpg

Sitten lähdettiin samoilemaan kohti retken pääpistettä, eli grillikatosta. Katospaikalle, mihin meitin oli tarkoitus mennä, oli majoittunut  ryhmä Japanilaisia, jotka meidät nähdessään rupesivat napsimaan meistä ja koirista kuvia.

Jari siinä huumormiehenä heitti, että ne varmaan luulee, että meillä kulkee ruoka mukana hihnassa ;-)

No, onneksi toinen paikka oli suht nopeesti tyhjä, niin me päästiin valtaamaan ja grillailemaan, tai siis Kaide grillaili meille ja siinä me sitten istuttiin ja juotiin kahvia ihanan luonnon keskellä ja nautittiin kauniista järvimaisemasta. Kun olimme syöneet pikkumasumme täyteen lähdimme metsän kautta oikasemaan, että pystyttiin pitämään koirat vapaina takaisin autoille.

965224.jpg

Koirat nauttivat vapaana olostaan luonnon keskellä. Todella hyvin nämä koirat tulevat keskenään toimeen, ei minkäänlaista uhoilua keskenään.

Oli kyllä ihana nähdä, kun Nokolla heräsi "luonnon" vaistot. Viime kerralla se ei poikennut kävelytieltä kuin kerran metsään, vaikka Heidi kuinka sitä sinne hoputti.

965237.jpg

Mutta tänään Nokko oli kuin toinen koira, se haisteli ja tallusteli ihan omia reittejään metikössä Wanda ja Elvira kannoillaan ja oli kuin olisi ikänsä metsässä liikkunut. Siellä se tarhakkaana korvat pystyssä tarkkaili ympäristöä.

Yritän huomenna ehtiä laittamaan galleriaan kuvia. 

Kolmelta sitten olimme jo takaisin autoilla, eli neljä tuntia saimme kulumaan tähän retkeemme ja koirat saivat olla kokoajan vapaana.

Kotona on ollut kyllä todella hiljaista, sain ihan kutsua tytöt syömään ja syötyään menivät takaisin nukkumaan.

Kiitos taas kerran kivasta ja "totisesta" seurasta Heidi, Kaide ja Jari, kyllä sai taas nauraa, ensi sunnuntaina uudelleen!