Olipahan kaunis sunnuntai päivä, aurinko paistoi ja mittari näytti 1,6 astetta pakkasta, kun lähdin tyttöjen kanssa kotoa ajelemaan kohti Luukkia.

Tänään retkeilemässä Jari sekä Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Salla "RP" sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) ja tietenkii omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 8 whippetin voimin retkellä ...

Mentiin taas alkuun tarhalle juoksettamaan koirat ja tällä kertaa päästiin tyhjään tarhaan, mutta ei aikaakaan, kun portti kävi ja sisään astui 3 "viehettä" ja pari isompaa koiraa, eli saatiin onneksi omamme kiinni hyvissä ajoin, niin ei ehtinyt käydä mitään. Aika rohkeita on kyllä ihmiset, kun ne päästää vaan pikkukoirat suoraan portista sisään, vaikka tarhassa on vapaana vinttikoiria. Onneksi me ehdittiin näkemään niiden tulo ja ainoaan Ami oli enään vapaana. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Tänään päästiin todellakin tepastelemaan auringon paistaessa aina välillä, tätä herkkuahan me ei kovin montaa kertaa olla näiden Luukki retkien aikana saatu nauttia, kun melkein joka sunnuntai on satanut vettä, mutta ei se sadekaan ole saanut meitä jäämään pois näiltä joka sunnuntain Luukki retkiltä.

Tosi vähän oli tänään ulkoilijoita liikenteessä, tai niitä ei matkalla grillikatokselle tullut montaakaan vastaan, mutta katoksella olikin sitten enemmän ohikulkijoita.

Tänään saatiin nauttia Jarin tekemiä kanavartaita, Sallan tekemää piirakkaa, hodareita, grillimakkaraa ja kuumaa kaffetta, eli pikkumasut tuli taas täytettyä näillä herkkusilla. Kiitokset kokeille!

Tuttuun tapaan taas ruuan päälle lähdettiin kiertämään Lampi ympäri ja koirat saivat taas nauttia vapaana olostaan. Nokko oli tänään taas pikkasen kuuro ja Elvira oli todella reippaana, liekö syy, että Aada oli kotona. Ennettäkin näki tällä reissulla enemmän jalkojen päällä ja jopa juoksemassa.

Ihmeen reippaita ja energisiä koirat oli tänään, vaikka olivat eilisen päivät viettäneet Tuomarinkartanolla, ehkä niilläkin on kunto kasvanut näiden lenkkien ansiosta.

Ihmeen rohkeaa väkeä näki tänään Kaitalammen jäällä, siis pari miestä pienien lapsien kanssa pilkillä ja äiti rannalla pienempien kanssa. Sebu kun kokeili miten jää kestää ja pikkasen jalalla polkaisi jäätä, niin rikki meni niin, että kenkä kastui.

Neljä tuntia tänään tuli taas ulkoiltua ja reippailtua tosi mahtavan porukan kanssa, kiitos vaan kaikille tasapuolisesti, ei teitin kanssa aika käy pitkäksi.

Kotona ei ole lenkiltä tulon jälkeen näkynyt yhtään koiraa, kaikki kolme ovat nukkumassa, kuka missäkin, eli tosi hiljaista on ollunna.

Kuviakin otin, mutta vasta viikolla ehdin ne laittaa tonne galleriaan, mutta Larsvintin ja Salla galleriassa näyttää kuvat olevan jo.

Tiistaina taas lenkkeillään Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30