Viikon lopun astutus reissu Ruotsiin onnistui ja palasin kotiin viime yönä klo 24:40.

Matka oli todella onnistunut ja kiitos Kati Roineelle kivasta matkaseurasta vielä tätäkin kautta.

"Pari" kertaa tuli ajettua kohti Göteboria, vaikka Gävleen oltiin menossa, mutta löydettiin kuitenkin aina oikealle tielle takaisin. Navigaattori alkoi hokemaan jo satamaan tultaessa autokannella, että mikäli mahdollista tee U-käännös ja tätä se hoki sitten koko matkan, mutta onneksi meillä oli mukana Ruotsin kartta. 

Lauantai iltana hotellin saaminen Tukholmasta oli kiven takana, joten jouduimme yöpymään 20 kilometriä Tukholmasta Skandic Hiltoniin ja aamulla meinattiin sitten vielä myöhästyä laivasta. Laiva yhtiöstä soittivat mun kännykkään puolituntia ennen laivan lähtöä, että ollaanko me tulossa laivaan vai ei. Me "pikkasen" olimme eksyksissä ja vielä väärässä satamassa, mutta onneksi ehdimme laivaan. Ajoin vielä Turusta illalla hakemaan omat tytöt kotiin ja Hemera jäi nyt sitten Mäntsälään "odottelemaan". Kamera oli matkassa ja jokunen onnistunut kuvakin tuli.

Tuomarinkartanon pentuharjoituksissa tänään oli paikalla Elvira, Enne, Mymmeli ja Wanda. Vedettiin käsivetolaitteella jokaiselle muutama veto ja hienosti lähtivät vieheen perään ja tappoivan pupun. Kuvia otin ja suurin osa taas epäonnistui. Tytöt pääsivät vielä kirmaamaan keskenään vetojen jälkeen. Kyllä on taas kotona ihanan rauhallista ...

Laitan kuvia galleriaan aikaisintaan keskiviikkona, koska olen huomenna töissä Kartanolla lähettäjänä.