1589246.jpg

Kuvassa Sökövintin EB-Finn Express "Jalo"

Viimeinen loma viikko vierähti nyt käyntiin ja viikon päästä vaihtuu pentuilla komentaja parakissa, kun minä lähden töihin ja Markkis jää lomille. Asun kuitenkin täällä Espoossa tuon viimeisen viikon ja käyn täältä töissä.

Pennut on herännyt joka aamu neljän maissa ja olen antanut niiden "laulaa" jonkun aikaa ja sitten vasta noussut "pirteänä" ylös ja päästänyt ne ulos riekkumaan. Hienosti ne tekee jo tarpeensa pihalle. Tunnin verran ne jaksavat painella ja sitten käyvät taas unten maille. Silloin jää meikäläiselle rauha siivota niiden sotkut yön jäljiltä.

Meno täällä pentukodissa rupeaa olemaan aikas vauhdikasta, ei pysy enään sanomalehdet lattioilla, eikä patjat peittoineen omalla paikalla. Niitä kuljetellaan pitkin parakkia ja revitään pieneksi silpuksi ja tästähän meno vaan kiihtyy kohti viimeistä viikkoa...

Pennut oli eilen ensimmäistä kertaa alatarhalla juoksemassa. Todella hienosti kulkivat hihnoissa, eivätkä olleet moksiskaan uudesta ympäristöstä, vaikka emä ei ollut mukana. Tarhakaan ei pelottanut yhtään, vaan heti lähdettiin painelemaan 100 lasissa.  Todella reippaita ipanoita.

Harmi vaan, että kamera jäi matkasta pois, mutta tänään uusixi.