Tiistaina Tuomarinkartanolla oli siskoksista paikalla Enne, Elvira ja tietenkin Wanda katsomassa, kun Elviran koirakaveri Sökövintin April "Ada" juoksi virallisen soolokoejuoksun hyväksytysti läpi.

full

Ada (kuvassa) on kyllä aika ihme pakkaus. Jarilla oli tarkoitus tuoda Ada tutustumaan ratajuoksuun kuukausi sitten, mutta juoksun alkaminen sotki suunnitelmat. Ada oli ensimmäistä kertaa elämässään tutustumassa ratajuoksuun ja konevieheeseen viikko sitten maanantaina ja lähti silloin laakista konevieheen perään... 

Harkkojen jälkeen konevieheen perään spurttasivat Enne ja Wanda. Hienosti tytöt viehettä ajoivat. Sori vaan Jari, me harjoitellaan Teiltä salaa ;-)

Olen ihmetellyt nyt parina aamuna, kun olen löytänyt Wandan syömässä oksennusta lattialta, että onko se itse oksentanut vai joku muu. No, tänä aamuna sitten selvisi sekin, kun näin mistä on kyse.

Kun tultiin tyttöjen kanssa aamutarpeilta ulkoota ja päästiin sisälle, alkoi Wanda pyörimään ja vinkumaan emänsä ympärillä, se nuoli sen suupieliä antaumuksella ja Sissi sitten oksensi pienokaiselleen lämpimän aterian eteen.

Sissillä on aina ollut tapana lisäruokkia pienokaisiaan lämpimällä ruualla, mutta en olisi sen uskonut vielä 13 viikkoista tyttöstään lisäruokkivan ;-).

Wanda on ollut kyllä uskomattoman kiltti pentu, se on ihmeen kuuliainen ja sanaa EI se tottelee hyvin.  No, vielä se ehtii muuttua, mutta tähän astiseen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.

Illalla vien Wandan, Exon ja Sissin sitten hoitoon Mäntsälään viikon lopuksi ja haen samalla reissulla Markkiksen kanssa Hemeran Mikkelistä. Ihanaa, pääsemme näkemään CD-Elliotin "Mietaan" pitkästä aikaa ja tietenkin Adan siskon Sökövintin Ayleenin "Krakan", jolla myös juoksut päällä. Otan kameran mukaan, niin saan kuvia galleriaan.

Huomenna lähdemme sitten ilta laivalla Mymmelin "Mamin" Kati Roineen kanssa Ruotsiin viemään Sökövintin Hemeraa "tapaamaan" Sökövintin BS-Jonathania. Palaamme takaisin Suomeen sunnuntai iltana.

Maanantaina olisi sitten taas tarkoitus tulla Tuomarinkartanon pentu harkkoihin Wandan kanssa klo 18:00.