Tänä sunnuntaina ulkoilemaan oli saapunut Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Kati sekä Iida (Hitline's Twister), Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Myy (Sökövintin CD-Espresso), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Anne ja Emmi sekä Pyde (Marian "Pyde") ja Bella (Paletin Rockinbell), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja omat tyttöni Sissi, Exotic ja Wanda, eli ulkoilemassa 12 whippettiä...

Tavattiin porukoiden kanssa Luukissa parkkiksella klo 11:00 ja lähdettiin peräkanaa ajamaan kohti Otalampea. Perille päästyämme, alkoi Ekku värkkäämään tarjoilupöytää ja nuotiota, olihan Ekulla matkassa koivuklapeja ;-).

Ensimmäistä kertaa meidän kanssa ulkoilemaan oli tullut vanha herra Pyde (13 v) ja Bella (5 kk), jotka otettiin tosi hyvin laumaan mukaan leikkimään. Aikansa koirat taas pinkoivat satalasissa, tai siis Nokko paineli kun pyryharakka pitkin ja poikin ja muut jahtasivat sitä. Nokko oli tosi energisellä päällä tänään ja korvat sillä oli kyllä jäänyt kotiin, koska neitosen kuulo oli aikas heikonlainen ;-)

Sitten otettiin kaikille pienet vieheenvedot. Hyvin oli syksystä vielä muistissa CD-siskoksilla mikä se viehe oikeen oli ja mitä sille pitää tehdä. Tosi hienosti ajoivat ja tappoivat pupun. Oikeen huudon kanssa jäivät seuraamaan muiden juoksuja. Pepin meno oli todella hyvän näköistä ja pupu sai kyytiä Pepin käsittelyssä. 
Bella lähti myös vieheen perään, mutta ekalla vedolla ei oikein vielä onnistunut pupun tappo, mutta toisella kerralla se lähtikin jo ihan eri tyylillä ja pupuakin lopuksi jo tapettiin.
Vanhat konkarit Hemmo, Nokko, Iida ja Ami pääsivät myös ajamaan pupua ja meno olikin jo sen mukaista, että oksat pois!
1189591.jpg
Treenien päätteeksi päästiin sitten nauttimaan kuumat grillimakkarat ja kahvit, kyllä maistui taas hyvälle!

Tulipas taas nautittua ja ulkoiltua parisen tuntia kivassa seurassa, joten kiitokset taas kerran kaikille!

Kameroita oli taas matkassa 3 kappaletta, joten kuviakin luvassa lähiaikoina. Tosin mun kuvat ovat osa mustavalkoisia ...poika taas lainaillut mun kameraa.

Tiistaina lenkkeillään sitten taas Paloheinässä, eli tapaaminen tutussa paikassa, parkkipaikalla klo 18:30.