Hoh, hoijaa .. aamuherätys oli klo 04:15, kun CD-siskokset Wanda ja Myy aloittivat aamujumpan, vähän äänekkään sellaisen. Sitten vaan pihalle seisoskelemaan niiden kanssa, että saivat päästellä liiat höyryt ulos ;-) ja koko päivä jatkunut samalla jumpalla.

Peppi ei ole tänään keksinyt mitään kujeita, jos kujeiksi ei lasketa paskomista sisälle housut jalassa ;-)

Viljalta tuli viestiä, että Fumalla ensimmäinen yö uudessa kodissa oli mennyt todella hyvin, omistajan kaulalla nukkuessa. Fuma oli yöllä pyytänyt pari kertaa ulos tarpeilleenkin. On ollut todella reipas, mitä nyt välillä pikkuisen "piippaillut", mutta ruoka on maistunut.

Sitten muiden CD-jengiläisten kuulumisia ...

Mietaa on kotiutunut uuteen kotiinsa jo täysin ja saanut Hemerasta itselleen kaverin. 

Öönillä menee myös varsin mukavasti. Hihnassa se kuulkee jo kuin iso koira ja tarpeet hoidetaan ulos. Enska ja Ööni ovat löytäneet jo yhteisen leikin.  Pojat olivat olleet ensimmäistä kertaa ihan kahdestaan, kun Kikka oli joutunut käymään töissä ja mitään ei ollut "tuhottu" sillä aikaa ;-)

Enne on myös jo kotiutunut ja ruokakin (Amin) on ruvennut maistumaan, Ami kun on tykästynyt Enteen ruokaan, likat vaihtaneet nappuloita. Enne on kuulemma reipas ja kitisee ainoastaan silloin kun haluaa sänkyyn tai sohvalle, eli pyytää nostajaa paikalle ;-)

770870.jpg

Päivällä vierailulla kävivät Elvira ja Ada (Sökövintin April). Oli ihana nähdä miten Sissi tunsi tyttärensä Adan, kohtaaminen oli liikuttavaa katseltavaa. Ada omaa hienon luonteen ja leikki kolmen pennun kanssa sujui hienosti. Exokin muisti Adan ja voi sitä hännän huisketta.

Kyllä oli CD-siskoksilla taas kivaa kirmata tutussa ympäristössä.  Elvira on edelleen pentueen Kingi. Se on todella rohkea likka, joka painelee isojen koirien perässä minkä kintuistaan pääsee.