Todella hyvässä säässä saatiin retkeillä tänä sunnuntaina, mittari näytti paria astetta plussaa ja lunta maassa.

Tänään retkeilemässä Siret, Heidi ja Nokko (Refined Show Stopper), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) sekä omista tytöistä vaan Exotic ja Wanda. Sissi jäi kotiin, kun sen etutassu on ollut pipi.

Elikäs pienellä porukalla liikenteessä tänään, mutta koirilla oli kivaa keskenään. Eli mentiin taas ensin tarhalle ja sitten käveltiin sieltä grillikatokselle.

Tänään oli ruokalistalla grillimakkaraa, hodareita, Teija tekemää todella herkullista piirakkaa ja kaffetta. Kyllä tuli masut taas täyteen.

Ruuan päälle lähdettiin taas tuttuun tapaan kiertämään Kaitalampi ja koirat sai taas olla vapaana koko matkan.

Neljätuntia saatiin taas kulumaan tämän päivän retkeilyyn. Ja kiittikset taas kaikille lenkki/retkikamuille kivasta seurasta!

Tällä viikolla ei sitten ole Paloheinässä lenkkeilyä, eikä ensi sunnuntaina Luukki retkeä, koska olemme menossa katsomaan Mustialaan maastokilpailuja.

Sitten asiasta toiseen ...

Bessillä (Sökövintin JX-Besame) on sitten ensimmäiset "merkit" siitä, että sen masussa on kasvamassa pikku-whippettejä. Ultraan sen viemme viikolla 11. 

Bessin tulevien pentujen isä English Express on saanut jälkikasvua Hollannissa. 3 + 4 pentusta syntynyt Kennel v.d. Sabelspoortiin. Urokset: 2 mustaa ja 1 ruskea, nartut: 3 ruskeaa ja 1 musta.