Eilen jai paivittamatta kuulumiset, kun tultiin niin myohaan takaisin Amsterdamiin.

Lahdettiin eilen aamulla Ritva, Kati ja Mina kello ysin maissa ajamaan taas kohti Arnheimia, ruuhkaa ei ollut talla kertaa, joten olimme Arnheimissa perilla sovittuun aikaan, eli klo 10:30.

Juotiin ensin kaffet ja sitten paastettiin nuoripari pihalle keskenaan ja ei aikaakaan, kun jaivat kiinni. Talla kertaa olivat nalkissa parikymmenta minuuttia.

English Expressin omistajat olivat luulleet, etta Kati on minun tytar, eli aiti ja tytar matkalla ... aikas imartelevaa :-).

Arnheimista lahdimme sitten ajamaan Belgiaan, Beringenin radalle, jossa alkoivat tanaan ensimmaiset harjoitukset.

Paljon oli porukkaa tullut harkkoihin ja oli kiva seurata koiria ja niiden suorituksia.

Antoinette ja Jos (kennel Oochigea's) olivat myos paikalla koko laumansa kanssa ja oli tosi kiva nahda heitakin taas pitkasta aikaa.

Tom tuli suoraan toista harkkoihin ja toi mukanaan Cannavaron ja Batistutan, etta Kati paasi nakemaan livena oman koiransa Mymmelin isa ukon.

Aika kului ihan siivilla ja lahto radalta "vahan" viivastyi. Lahdimme sitten Tomin kanssa etsimaan ruokapaikkaa, mutta kaikki oli viela kiinni, joten paadyimme eraalle huoltoasemalle murkinoimaan.

Tilattiin pienet annokset, mutta annokset oli kaikkea muuta kun pienet. Minunkin lautasella oli varmaan kilon mohkale kinkkua.

Sitten tuli jaahyvaisten aika ja tippahan siina linssiin tirahti.

Tom ajoi meidan edella, etta paastiin (osattiin) takaisin tielle, mika veisi meidat takaisin Amsterdamiin. Mutta ei aikaakaan, kun mun puhelin soi ja siella oli Tom. "En mina voi Teita viela hyvastella, olkaa kiltteja ja tulkaa viela hanen kotiinsa". No, eihan siita voinut kieltaytya, joten matkasimme viela Sint Gillisiin.

Voi miten ihana oli viela tavata Tomin vaimo Mercia ja heidan poikansa Emile. Ja mika parasta, Katikin paasi tapaamaan taman ihanan perheen ja nakemaan heidan koiransa kotioloissa.

Sitten oli taas jaahyvaisten aika, toistamiseen :-(

Tom lahti viela ohjaamaan meidat paatielle ja tulosti meille netista ajoohjeet Amsterdamiin. No, siina hopotellessa ajoimme ohi liittymien, mista olisi pitanyt kaantya, joten ajoimme Rotterdamin kautta Amsterdamiin. Oli ihan kiva kierrella ja nahda Hollantia.

Olimme perilla Ritvan ja Basin kotona vasta yhdentoista jalkeen, joten tuli paivalle pikkasen pituutta.

Bessille taysi 10 tasta reissusta! Niin hienosti on tytto talla matkalla ollut!

Tahan paatan raportin Hollannista, kohta joudumme jattamaan hyvastit Ritvalle ja Basille :-(.

Viela tatakin kautta ISOKIITOS Ritva ja Bas, kun tarjositte kotinne meidan kayttoon ja jaksoit Ritva olla meidan matkassa! Ritva olet ollut niin korvaamaton apu meille!! 

Tasta eteenpain olemme Katin kanssa kahdestaan Hollannissa, joten huomenna kertoilen sitten miten selvisimme lentokentalle ..