767495.jpg
 
Kylläpä nämä reilut 8 viikkoa on mennyt nopeasti. Jokaisesta pennusta luopuminen teki kipeää, ei sille mitään mahda ja itku siinä aina tulee, kun pentu lähtee. Niiden kanssa kun elää 24 tuntia päivässä samojen seinien sisällä niihin ehtii kiintyä ja hyvä näin, koska jos niistä luopuminen ei tuntuisi pahalta tai miltään, silloin tätä ei tekisi sydämellään.

Päivällä lähti viimeinen pentu, kun Vilja kävi hakemassa  Elestan, jonka uusi kutsumanimi on Fuma uuteen kotiinsa Porvooseen. Automatka Espoosta-Porvooseen oli mennyt tuttuun tapaan, eli "CD" oli soinut. Muuten Fuma on ollut kiltisti uudessa kodissaan, mitä nyt vähän itkeskellyt, minkä on riehumiseltaan ehtinyt. On ominut jo kaikki kissojen lelut itselleen ja tarpeet  tehnyt hienosti ulos. Se miten ensimmäinen yö sujuu, kuullaan huomenissa ..

Montaa tuntia ei elämä parakissa ehtinyt olla hiljaista, sillä paikalle saapuivat Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Myy hoitoon reiluksi viikoksi, kun Kati lähtee lomamatkalle. Siitä mitä kaikkea "kivaa" täällä viikon aikana tapahtuu raportoidaan päivittäin, niin Katikin pysyy ajantasalla ;-). Peppi on ollut monta kertaa aikaisemminkin hoidossa meillä ja sen voin jo etukäteen kertoa, että Peppi-tyttö kyllä keksii ..