Tämä viikko on ollut yhtä matalalentoa, joten blogin päivityskin on ihan unohtunut. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

Tiistaina olimme lenkkeilemässä taas Paloheinässä ja mukana tällä kerralla Kati sekä Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Myy (Sökövintin CD-Espresso), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Teija sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda.

Hemmo poika se sai taas nauttia ainoana uroksena tyttöseurasta ja sehän oli Hemmon mieleen. Peppi ja Myy tuoksuivat vielä niin hyvälle juoksun jäljiltä.  Peppi sisko on Hemmon suurirakkaus, on aina ollut, joten Hemmo ja Peppi saivat juoksennella eri aikoina ;-).

Hienosti CD-siskokset pysyy jo aikuisten vauhdissa mukana ja hienosti meni leikit laumalla. Wanda oli taas hihnan päässä ja odotteli vuoroaan päästä riekkumaan. En päästä Wandaa enään juoksemaan isossa porukassa, vaan Exon kanssa kahdestaan tai jonkun muun. Wanda tykkää juosta aina edellä ja pysähdys tilanteet missä kaikki hyökkää kimppuun ei tee hyvää sen "pienelle" egolle. 

Myy ja Enne ovat muuttuneet kropaltaan hyvin paljon samanlaisiksi, kuin kaksi marjaa siis mustikkaa. Tiettyä kovuutta on jo nähtävissä niin Myyllä, kuin Enteelläkin, eivät ne siskotkaan ole kovin alistuvaa sorttia.

Puolitoista tuntia tuli taas ulkoiltua kivassa seurassa, joten kiittikset taas kaikille lenkkikamuille!

Perjantaina ei ole Paloheinä lenkkiä, koska vietämme talven päättäjäisiä ja kevät kauden avajaisia.

Lauantaina (jos kunto kestää) olisi tarkoitus käydä Mäntsälässä ottamassa pentusista 2 viikkoiskuvat. Kovasti ovat kuulema kasvaneet (lihoneet), eli Bessillä on runsaasti tarjottavaa maitobaarissa 4:lle pentuselle. Viikon päästähän pennut ja Bessi muuttavat Espooseen ja niiden elämää pääsee sitten seuraamaan Webbikameran välityksellä, jos vaan saadaan yhteydet pelittämään.

Sunnuntaina ollaan menossa näyttelyihin Lahteen. Paljon on Sökövinttejä tulossa sinne, melkein koko CS-pentue kehässä ;-).

Jos vaikka ensiviikolla tulisi Nokkolaisetkin kuvioihin mukaan, kun Nokon jalka on paranemaan päin ja sitten joskus team-1lopillerit, kun tyttösten juoksut on ohi. 

Team-1lopillerit kuulumisia voi jatkossa käydä lukemassa uudesta Aadan ja Elviran blogista .

Seuraavan kerran lenkkeillään Paloheinässä tiistaina, tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.