Tänään oli vuorostaan pentukodissa kyläilemässä Enne ja koirakaveri Sökövintin JX-Belamy "Ami" . Hienosti nämä "parakki-joukot" ottivat vieraat vastaan. Pentujen leikit rupeavat kyllä olemaan niin rajuja ja vauhtikin sen mukaista, että ihan hirvittää. Mutta hienosti Enne pisti kampoihin siskoilleen, olihan se jo toista kertaa kyläilemässä täällä.

788262.jpg 

 
Enteen ja Amin mukana paikalle saapui myös pieni suloinen tyttö, nimeltään Ava (kuvassa). Tältä söpöliiniltä ei tarinat lopu, niistä voisi ihan kirjoittaa kirjan, niin uskomattomia juttuja se kertoilee. Ava on nimennyt pikkuveljensäkin (1,5 vee) Sökövintin Otsoksi ;-).

En taaskaan onnistunut saamaan yhtään julkaisukelpoista kuvaa pentujen temmellyksistä, samoin kun ei onnistunut Ööninkään vierailusta. Taitaa olla korkea aika ottaa ohjekirja käteen ja opetella ton kameran käyttö.
 
Muistutus kaikille pennujen omistajille!

Olettehan muistaneet ottaa pennuillenne vakuutukset. Pennut rupeavat olemaan nyt niin tapaturma alttiissa iässä, kun  vauhti kasvaa ja sen myötä meno vaan kiihtyy, että riski loukkaantua on erittäin suuri.

Tiedoksi:
Olemme pyytäneet eläinlääkärin tänne Espoon pentuparakkiin perjantaina 17.8. klo 17:00 jälkeen. Tarkoitus olisi, että kaikki halukkaat CD-pennut saisivat huomattavasti halvemmalla tarvittavat rokotukset (3 kk).
Informoin asiasta vielä lisää lauantaina pentutapaamisessa!