Tuomarin kartanolla juoksemassa ensimmäistä ryhmäharjoitusta CD-Enne, parinaan Sökövintin Ölivia "Yara". Enne oli juossut suoraan kopista kiskolle ja törmännyt pikkasen Yaran kanssa, mutta siitä oli jatkettu hienosti eteenpäin. Maalissa ensin Yara ja sitten Enne. Hienoa Enska!

Hyvinkäällä CD-Ewanda kävi tutustumassa rataan ja juoksi 350 m parinaan Sökövintin JX-Besame. Maaliin tultiin Bessin johdolla. Lähtö oli sitä sun tätä, mutta ei mitään härkimisiä. Uusi rata, lentävä viehe eikä se suostunut menemään uuteen koppiin ym selityksiä ;-).

Joka tapauksessa katson, ettei Wanda ole vielä valmis rata/kisakoira, joten jatkamme ihan harjoituslinjalla, eli Wanda ei starttaa launtain kisoissa. Nyt keskitytään ryhmässä, isommissa kuin 1-2 koiraa juoksemiseen harkoissa ja eri radoilla. Vasta kun katson sen olevan valmis kilpailemaan, sitten vasta se kilpailee, vaikka se olisi sitten ensi kevät. En laita "keskeneräistä" sotkemaan muiden juoksuja, vaikka kuinka mieli tekisi päästä jo kisaamaan, mutta se ikävä velvollisuus/vastuu on meillä omistajilla, että koiria, jotka eivät ole vielä valmiita kisaamaan, niiden paikka ei ole ratakilpailut, vaan harjoitusjuoksut ;-).