Soittelin eilen illalla Katille ja kyselin mukaan koirien kanssa katsomaan sitä Jarin "hiekkakuoppaa" ja juoksettamaan koiria.

Kati ei uskaltanut lähteä ja jättää Peppiä kotiin tai ottaa sitä autoon mukaan, koska se oli niin huonossa kunnossa vielä nukutuksen jälkeen.

No, kävin hakemassa Lintuvaarasta Mymmelin meitin matkaan. Sieltä se Peppi kipitti vastaan ovelle takkipäällä ja oli harvinaisen vaisulla päällä, yleensä se vastaanottaa vieraat tutulla "jaloilla päähän" tyylillä, nyt heilui vain häntä. Peppi oli nukutettu tutkimuksia varten, kurkku oli tutkittu ja kuvattu (myös niska) sekä otettu kaulasta ohutneulanäyte, jonka tulokset Kati saa ensiviikolla.

Otin Mymmelin mukaani ja ajoimme sinne hiekkapaikkaan. Ihmeen hyvin siskokset oli autossa, ei siis mitään "tuhatta ja sataa" leikkiä, vaan istua nököttivät vierekkäin ja selvästi Mymmeli oli vähän orpona, kun ei ollut Katia ja muuta laumaa mukana.

Ilta oli jo niin pimeä, enkä pahemmin nähnyt minkälainen tämä Jarin "savanni" oli, joten en uskaltanut päästää siskoksia kaksistaan juoksemaan vapaana.

Exon ja Wandan päästin vapaaksi ja ne pikkasen spurttailivat siinä läheisyydessä tai siis juoksivat ylös alas hiekka kasaa ja Mymmeli paineli hihnassa tuhatta ja sataa mun ympäri. 

Jos jotain sain tältä reissulta, niin litra kaupalla hiekkaa autoon ;-)

Takaisin tullessa käytin vielä koirat ilta tarpeillaan Tuomarinkartanon koiratarhalla ja sitten vein Mymmelin takaisin kotiin.

Sökövintin April ja -CD-Elvira -sivutkin rupeavat pikkuhiljaa "elämään", jään mielenkiinnolla odottamaan niiden aukeamista, koska Jari on "vähän" väläytellyt, että kostaa kaikki "viikon kuvat" vielä monin kertaisesti takaisin meikäläiselle ;-).

Nuppulasta (kennel Kiiturin) tuli viestiä, että Nuppu (JX-Beatrix) on nyt ruvennut yskimään ja Seppäset olivat käyttäneet sen lääkärissä. Hyvinkäällä on kuulemma kennelyskä epidemia menossa. Eli Nuppu on vuorostaan saanut sen ja joutui lääkekuurille. Tosi paljon tiedän koiria, jotka tähän nyt on sairastunut Team-Race kilpailujen jälkeen. Omani on onneksi (koputtaa puuta) säilyneet vielä terveinä.

Murun (JR-Desiree) terveyden tilassa ei ole tapahtunut mitään muutosta, eli Muru on ihan oma itsensä, siis tämän sienimyrkytyksen johdosta.

Oulun Hailuodossa juostaan kauden viimeiset maastokisat nyt viikon loppuna.

Whippetit juoksee huomenna. Sökövinttejä juoksemassa CS-Cheetah "Keeta" ja veljensä Ceasar "Into". Saas nähdä miten Ceeässien käy.

Huomenna sitten Luukkiin retkelle, eli tapaaminen olisi tarhalla klo 12:00 kera eväiden.