Talvi tuli takaisin ja mäki täynnä pulkkailijoita ja kävelytiet hiihtäjiä :-(

Ulkoilemassa meitin kanssa Tarja ja Jyrki sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix) ja Muru (Sökövintin JR-Desiree), Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Teija sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja omat tyttöseni Sissi, Exotic ja CD-Ewanda.

Todellakin, mäki missä yleensä ollaan käyty oli täynnä pulkkailijoita, joten mentiin toiselle puolelle rinnettä ja yksi mäistä oli vapaana, joten päästettiin koirat vapaaksi ja menox ..

Todella vaisua oli "meno", Nokko taisi olla ainoa joka siellä parikertaa otti ja spurttasi mäen alas ja ylös, muut vaan söivät multaa, eli tämän illan rallattelu jäi vaisuksi.

Mentiin vielä tekemään metsälenkki ja siellähän vastaan tuli iloisia hiihtäjiä, joten tämän illan lenkkeily suoritettiin hihnassa kävellen.

Puolitoista tuntia kuitenkin saatiin taas kulumaan aikaa ulkoiluun, joten kiittikset taas kaikille lenkkikamuille!

Kun lähdin parkkipaikalta kuului autosta ihmeellinen ääni, pysähdyin ja katsoin mitä tapahtui, mutta mitään päälisin puolin ei autossa näkynyt. Kun tulin kotiparkkikselle ja rupesin laittamaan koirille hihnoja kaulaan, niin kappas vaan, sen ihmeellisen äänen syykin selvisi, Wandan hihna oli jäänyt oven väliin ja varmaan ulkopuolelle jäänyt osa oli jäänyt takapöyrän alle ja hihnasta oli enään jäljellä kaulapanta ja hihnasta sentin pätkä, eli tänään sitten hihnaostoksille ...

Sunnuntaina ei ole sitten Luukki retkeä, mutta jos joku haluaa ottaa vetoja koiralleen, niin 1lopilleri-Jari on menossa, joten ottakaapa siihen yhteyksiä.

Viikon lopun aikana menen taas ottamaan Bessin masusta kuvia, joka on kuulemma taas pyöristynyt ;-).

Otin ja pesin aamupissin jälkeen kaikki koirat. Ihmeen hienosti Wanda antoi itsensä pestä, mutta föönaaminen oli sitten ihan toinen juttu. Nyt on kotona 3 kipaletta toosi puhdasta whippetti tyttöstä. 

Seuraavan kerran lenkkeillään taas Paloheinässä tiistaina, toivottavasti vähän tyhjemmässä rinteessä, tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.