Matkalla kotiin Luukista, mietin autossa mitähän sitä tänään blogiin kirjoittelis, kun tuntuu nuo pojat osaavan ulkoa nämä mun kirjoitukset ja niistähän huomautetaan joka tilanteessa, joten ihan poikien takia muutetaanpas kirjoitustekniikkaa tällä kertaa, saas nähdä tai siis kuulla menikö nyt pojilta sormisuuhun ;-) ...

Mutta alkuun pitää kertoa "vanhalla kaavalla" ketkä retkellä olivat, eli Jari (Tarmo) sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin Elvira), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Anne ja Emmi sekä Pyde (Marian Monty Python) ja Bella (Paletin Rockinbell), Kaide ja Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja tällä kertaa omistani vain Exotic ja Wanda, Sissi-mummon jätin tällä kertaa kotiin, kun mummolla alkoi juoksut, eli ettei kenenkään tarvitse laskea montako whippettiä retkellä oli, niin minäpä lasken näppärästi laskukoneella nopeesti, eli 8 tuli tulokseksi.

No, mentiin sitten ensiksi tarhalle juoksettamaan koirat ja jälkeenpäin sinne tupsahti lauma Irlanninsusikoiria, mutta eivät nuo välittäneet meitin koirista lainkaan. Aikamoista menoa oli taas, Wandakin sai etujalan varpaaseen haavan.

Bella ja Pyde on ollut pari viikkoa poissa retkiltä, koska Anne oli Epsanjassa lomailemassa. Bella otti heti Hemmon idolikseen ja vikitteli Hemmoa minkä kerkesi.

Aikamme taas tarhalla oltiin ja lähdettiin sitten tepastelemaan kohti grilli katosta.

Jari ilopillerin suu kävi taas koko matkan siihen malliin, että verenkiertohäiriöhän siitä tuli ja nenusta rupesi valumaan veri, no onneksi matkassa oli 2 sairaanhoitajaa Ekku ja Kaide, jotka tekivät Jarille kylmäkääreen, jota Jari ilopilleri (kuvassa) sitten piti loppumatkan toisella kädellään kiinni niskassaan ja loppumatkaksi laski hiljaisuus ja kuulimme jopa linnun laulua.

1263696.jpg

Katoksella ei ollut taaskaan ketään, joten kokkimme pääsivät heti valmistamaan päivän ruokaa, eli yrttipossuvartaita tomaatilla ja herkkusienillä, kanavartaita, sitten jotain ässällä alkavaa makkaraa (enpäs soittanutkaan sulle ja kysynyt mitä, hä hää), tavallista grillimakkaraa, pekoniin käärittyä juustoa,  nakkeja, hodareita ja jälkkäriksi pannukakkua ja hilloa sekä kaffetta.

Ai, että maistui taas mahtavalle päivän menuu, kiitokset kaikille kokeille ja herkkujen tuojille, pikku masu kiittää.

Pikkuäksidenttikin oli lähellä tapahtua ruokaillessa. Sebu ja Exo kun istuivat vierekkäin pöydässä ja Sebu otti itselleen kanavartaan ja Exohan ahneena luuli, että Sebu tarjoaa sitä sille ja haukkasi suuhunsa vartaan tikkuineen päivineen, mutta onneksi Kaide ehti mennä väliin ja suoraan sanottuna kaivaa sen pois Exon kurkusta, ei ollut lähellä lääkäriin lähtö.

Masut pullollaan sitten lähdimme metsäosuudelle, eli kiertämään Kaitalampi ympäri. Matkalla tuli vastaan yksi mies, joka tuntui tykkäävän puuttua siihen, että meillä oli koirat vapaina, vaikka koirat eivät edes menneet miehen lähellekkään, mutta mahtuuhan maailmaan noita.

Aurinko paistoi koko matkan ja tuulikaan ei tuntunut tuolla metsässä, eli saimme reippailla tosi kauniissa kevät säässä.

Hienosti kesti Jarin nenu loppumatkan vaikka suu kävi taas vanhaan malliin Kaiden säestyksellä. 

1263678.jpg

Ai niin, meinasi muuten ihan unohtua Kaide tuo Superman (kuvassa). Kaide on näemmä suunnitellut osallistuvansa ensi kesänä "Akan kantoon", siis tuohon kilpailuun, missä miehet kantavat naisia pitkin poikin ja ajatteli ruveta harjoittelemaan seurueen pienimmällä naisella kantoa ja vielä ruuan päälle. Ei noussut akka ei. Se jäi kyllä vähän Kaidea harmittamaan, mutta seuraavalla kerralla suosittelen nostelemaan joko 100 kilon puntteja ihan treeniksi ja sitten vasta nostelemaan meikäläistä ;-).

No, ensi kerralla sen sitten näkee mihin tilanne kehittyy.

Oltiin takaisin autoilla klokkan 15:15, joten yli neljä tuntia tuli taas vietettyä luonnossa ihanien ihmisten kanssa, kiittikset taas kerran kaikille kivasta sunnuntai päivästä.

Päivän kuvat nähtävissä täältä.

Tiistaina sitten lenkkeillään taas Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.