Ilma oli aamulla suht siedettävä eikä vettä satanut, joten päätettiin lähteä taas retkeilemään Luukkiin ...

Mukana tänään Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo  (Sökövintin CS-Cobra), Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) sekä mun omat tyttöset Sissi, Exotic ja Wanda, eli tuttu porukka lenkillä 9 whippettiä ...

Tarhalla oli 3 Faaraokoiraa, joten päätettiin taas suosiolla olla menemättä sinne ja päästettiin omat koiramme vapaaksi koulutuskentälle.

Meno oli aivan päätöntä taas vaihteeksi. Ami ja Aada ottivat kerran yhteen, siis pelkkää hampaan kalistelua ja se loppui siihen, kun paikalle saapui itsestään suuria luuleva Wanda, joka luuli olevansa isossakin matsissa mukana ja nousi kesken Amin ja Aadan ottelun Aadan niskan päälle seisomaan, siitä hämmentyneenä tytöiltä meni pikkasen plasmat sekaisin, että ketkäs tässä nyt otteli ja kenen kanssa.

Ihan hyviä spurtteja saivat otettua, kun tarhassa olevat Faaraokoirat juoksetti niitä edes takas tarhan sivua, jopa mummeliini Sissi innostui taas menemään mukaan.

Mummeliini oli tänään muutenkin todella elämänsä vedossa, oikea SuperMummo. Se tuli sellaisilta kallio jyrkänteiltä alas, että ihan hirvitti ja muutenkin se oli todella hyvällä tuulella ja piti nuoremmilleen vähän kuria.

Aadan ja Amin yhteiselo sujui tosi hyvin, joten saivat tyttöset olla vapaana samaan aikaan. Hemmosta oli ihan selvästi tullut taas pentu, kun Ami ja Enne oli viikon loppu hoidossa sen kotona. Hemmo oli melkein kokoajan pentujen leikeissä mukana.

Nokko oli oikea riiviö taas tänään ja virtaa tuolla joukon blondilla oli vaikka muille jakaa, kuulokin oli taas aikas heikonlainen ja kaikki pahimmat paikat matkan varrella piti Nokon käydä katsomassa. Nokko sai taas nauttia moneen otteeseen Wandan hellistä otteista, joita Nokko käy oikeen kerjäämällä kerjäämässä siltä, tosi kiva seurata tätä erikoista parivaljakkoa ;-).

Elviirakin oli yhdessä vaiheessa ainoa vapaana oleva ja sen kun se tajusi, niin sepäs rupesi kiusaamaan muita ja näytti siskoilleen ihan kieltä metsästä ja muutenkin härnäsi niitä.

Matka grilli katokselle taittui suht hyvässä ilmassa, ei satanut, mutta tuuli oli aika kova. Vastaan ei tullut montaa ulkoilijaa.

Kun päästiin katokselle tuuli senkun yltyi ja eipä aikaakaan, kun alkoi sataa lunta ja vettä.

Grillimestareina toimivat taas Jari ja Kaide. Tämän päivän menuu oli Villiriisirisottoa, Jänispateeta, grillimakkaraa, Hodareita ja jälkkäripuolella Piimäkakkua ja korvapuusteja kahvin kera.

Sallakin tuli sitten katokselle. Ami ja Enne oli pikkasen iloisia kun mamma saapui. Enteeltä vaan meni vähän aikaa tajuta kuka tietä pitkin kävelee ja katsoi vaan Sallaa kun se käveli ohi, mutta kun se tajusi, että tulija oli oma mamma oli riemu ylimmillään. Wandallakin näytti olleen (hyppimisestä päätellen) Sallaa tooosi kova ikävä.

Jari oli taas valmistanut kotona meille todella maittavan Villiriisirisoton ja Teija tehnyt Piimäkakun, olipahan taas maukasta syömistä, kiitokset kokeille!

Jänispateeta oli niin paljon, että koirat saivat jokainen oman palansa ja näytti maistuvan.

"Kevyen" lounaan jälkeen lähdettiin taas tekemään Kaitalammen ympäri lenkki ja koirat saivat olla taas koko matkan vapaina. Ilmakin taas parani ja jopa aurinko rupesi paistamaan. Ilopilleri Jarin suu taas kävi ja eipä muilla ollut oikein suun vuoroa ;-). On se niin hiljainen kaveri tuo Jari.

Tulipahan taas ulkoiltua, melkein neljä ja puolituntia, tosi totisten ihmisten kanssa, siis tältä porukalta ei huumorin taju lopu ja jokainen saa kyllä osansa aina matkan varrella.

Kiitokset taas kerran kaikille lenkkikamuille, todella kivasta seurasta!

Tähän loppuun pitää ihan laittaa viikon kuva, Kaide. Se ihan kerjäämällä kerjäsi, että ota musta nyt kuva.

1224949.jpg

Kotona on taas tosi rauhallista ja 3 todella väsynyttä whippettiä ja täytyy ihan myöntää, että on emäntäkin "pikkasen" poikki ...

Kuvia retkeltä voi käydä katsomassa täältä.

Tiistaina sitten lenkkeillään Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klokkan 18:30.