juostiin tänään Tuomarinkartanon radalla ja ilma suosi kisoja. Sökövinttejä kisoihin oli ilmoittautunut ennätysmäärä, peräti 18 kpl!

Kisatunnelmia CD-pentusista oli haistelemassa Elvira, Mymmeli ja Wanda.

Omia uusia ennätyksiä juoksi moni kasvatti ja ensikilpailijoitakin oli 2, April "Ada" ja CS-Chanel "Sani". Adalla vielä painoi juoksut päälle ja ei tullut käyttövalioaikaa. Sani juoksi hienon ensikilpailun sijoittuen 2. hienolla ajalla. Ja päivän kyllä kruunasi CS-Cheetahin "Keetan" juoksema, Merin kauan odottama käyttövalioaika. Meri oli taas lähtenyt kisoihin viime yönä klo 03:00 junalla Kokkolasta. Hieno päätösjuoksu eläkeelle siirtyvälle Delilalle "Bastienille", liki 8 vuotias pinkoi vielä 19.00 ajan!

Olen päivittänyt Kennel Sökövintin  kotisivuille uutisiin tarkemmat tulokset.

Kisakausi on nyt sitten ohi ja koirat siirtyvät talvilevolle. Nyt rupeamme sitten pitäämään pentutapaamisia Luukissa viikonloppuisin, joko lauantaisin tai sunnuntaisin. Laittelen viestiä tänne blogiin aina hyvissä ajoin ennen viikonloppuva.

Huomenna olemme lähdössä retkelle Luukkiin ja tapaaminen on koiratarhalla klo 11.00 eväiden kera.

***

Sitten vähän ikävää kerrottavaa, pariviikkoa sitten JR-Desireen "Murun" saama sienimyrkytys ei ollutkaan mikään "pikku juttu". Muru kävi kontrolli verikokeissa ja maksa arvo oli yli 500, eli tuo myrkky on tehnyt tuhojaan Murun maksassa! Normaali viitearvot ovat 50-200. Muru on päällisin puolin ihan normaali iloinen oma itsensä. Se mitä kaikkea vielä tästä myrkytyksestä seuraa, ei ole mitään tietoa. Ruokavalio ainakin muuttuu. 

Infoan Murun tilanteesta täällä blogissa, kun lisä tietoa tilanteesta tulee.

Voimahalit vuorostaan Murulle ja Seppästen perheelle!