kyllä sitä ollaan kuumeisesti odotettukin ;-)

Olipahan taas homma saada kaikki lennot ym. järjestettyä näin nopealla aikataululla.

Eli olemme sitten lähdössä Hollantiin Roineen Katin kanssa lauantaina 9.2. klo 08:15 lähtevällä Finnairin lennolla ja palaamme tältä reissulta takaisin Suomeen maanantaina 11.2. klo 22:20.

Hyvä ystävämme Ritva Smith-Hirvonen, joka asuu Hollannissa  on pyytänyt meidät luokseen asumaan reissun ajaksi, joten pääpaikkamme tulee tämän reissun aikana olemaan Ritvan ja Basin koti.

Ritvan avustuksella tullaan myös suorittamaan "tämä" vierailu uroksen luona, koska koiran omistava perhe ei puhu Englantia ;-)

Olen vuokrannut meille auton, että päästään liikkumaan siellä ja jos astutukset menee niin kuin on ajateltu, jää meille vielä hyvästi aikaa poiketa Belgian puolella katsomassa ystäviämme.

Westerlon radalla Belgiassa olisi lauantaina juhlat, joten nähtäväksi jää ollaanko me Katin kanssa mukana juhlissa ;-), joka tapauksessa tarkoitus olisi Belgian puolella piipahtaa.

Sitten asiasta toiseen ...

DNA tutkimukseen otetut näytteetkin sain eilen toimitettua Biomedicumiin, joten nyt vaan taas odotellaan.

Paljon on tullut yhteyden ottoja tämän tutkimuksen osalta. Uusin yhteyden otto tuli Saksan maalta, eli nyt on joukko Saksalaisia whippetin omistajia ja -kasvattajia lähteneet myös mukaan tähän tutkimukseen.

Saksassa on perustettu työryhmä "Epilepsia whippeteissä", sivut käännettävissä tosi helposti (www.altavista.fi) kautta enkkuversioksi.

Ja illalla taas lenkkeillään Paloheinässä, tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.