Ilma ei ollut kovin lämmin, mutta se ei tuntunut menoa haittaavan eikä tunnelmaa...

1643550.jpg

Kuvassa: EB-Fila ja -Farfán

Mukana tapaamisella Jukka ja Jalo (Finn Express), Ekku, Teija ja Sebu sekä Faro (Farfán), Kaide ja Heidi sekä Fila ja Nokko (Refined Show Stopper) ja tietenkin molemmat kasvattajat.

Yllätti taas vieraat, kun tulivat tapaamiseen kera korien ja vilttien, eli tarjoilut oli mukana. Täytettyjä patonkeja, viiniä, olutta ja limua. Ison viltin päällä sitten eväksiä nautimme ja pentuset saivat juosta vapaina niin paljon kun jaksoivat. Ne todellakin jaksoivat, olisikohan kello ollut lähempänä yhdeksää, kun kotiin lähdettiin, eli parisen tuntia siinä vierähti. Isot kiitokset "kokeille", tarjoilut olivat mahtavat ja maukkaat!

Kovasti pennut taas ottivat toisistaan mittaa ja juoksivat minkä pienistä jaloistaan pääsivät toisiaan pakoon. Jalo ollut selvästi kaarrejuoksutreeneissä ;-). Hienosti se pujotteli toisten ohi, toista oli Faron meno, se juoksi suoraan päin ... siis pariin otteeseen myös mun jalkaa päin. Fila se piti ""jöötä" veljilleen omalla vienolla prinsessa äänellään (ei todellakaan, lähinnä joku kissa eläin). Sissi mummeliinikin kävi moikkaamassa pentuja. Otin sen paikalle ihan siinä mielessä, että pistäisi vähän kakaroille kuria, mutta eipäs tuo välittänyt mitään, vaikka ne roikkui sen hännässä ja takajaloissa.

Varmaan oli pennut väsyneitä, kun pääsivät omiin koteihinsa. Fila meinaan nukahti kahvipöytään Markkiksen syliin ;-).

Kamerakin oli taas mukana, mutta aikas huonolaatuista onnistuin taas ottamaan. Laittelen niitä galleriaan tässä lähipäivinä. Markkiksellakin oli kamara mukana ja aamulla, kun laitoin sille viestiä, että onnistuiko ottamaan yhtään hyvää kuvaa, koska omani oli niin surkeita, niin tuli viestiä takaisin, että yksi kuva onnistunut ja sekin kukasta ;-). Eli näyttää tämä kuvaaminen olevan ihan meillä ...

Ekulla oli matkassa uusi videokamera, joten pentusten leikkejä voipi käydä katsomassa Hemmo & Faro blogista.

Kiittikset kaikille mukanaolosta ja viikon päästä taas tapaillaan ;-).