No niin, taas tuli reippailtua yli puolitoista tuntia kivassa seurassa ja ilmakin oli ihan hyvä, pakkasta 1,3 astetta ja lunta sentin verran, mutta tuokin määrä "valaisi" pikkasen rinnettä.

Tänä iltana reippailemassa Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Heidi ja viikon kuvasta tutuksi tullut  Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), sekä omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda ja tietenkin oma ilopillerimme Jari sekä Elvira (Sökövintin CD-Elvira). Eli 9 whippettiä taas riehumassa ...

Pientä mielenosoitusta oli alkuun huomattavissa ilopilleri Jarin osalta, kun ei herralla meinannut suu aueta ollenkaan, mutta se oli ohimenevää, eikä aikakaan kun taas suukävi, niin ettei siihen väliin taas kukaan päässyt ;-).

Kaidekin oli tänään aika nenäkkäänä, mistä lie nuo pojat nokkiinsa ottaneet, ei no leikki leikkinä, tää on tätä meidän keskinäistä "stoukkia", ihan kiltistä ne olivat ja ihan normaaleja suupaltteja. Sain taas kuulla  pojilta vaikka mitä kohteliaisuuksia, lukevat näköjään tätä blogia todella sanatarkasti ja erittäin tuimana.

Rinteeseen oli todellakin tullut lunta tuo sentti ja näkyvyys oli suht hyvä. Koirat taas juoksivat kuin päättömät kanat ylös alas rinnettä jahdaten toisiaan. On kyllä hienoa, kun CS-veljekset tulevat niin hyvin toimeen keskenään, mutta kun ovat olleet näillä pentutapaamisilla pienestä pitäen mukana, on ne uhoilut uhottu jo siellä pentuvaiheessa ja nyt ollaan hyvät kaverit.

Jari otti taas pelkästään Elviran mukaan, että Aada sai laatuaikaa ja nauttia yksin olosta kotona.

Tosi pitkään koirat tänään jaksoivat rallata keskenään ja Mummo Sissi innostui taas leikkimään joukon mukana.

Jari ja Lea lähtivät sitten rinteeltä suoraan koteihinsa ja me muut mentiin kävelemään vielä metsälenkki ja lenkin päätteeksi päästettiin vielä koirat vapaiksi mäkeen ja sama meno jatkui kun tultaessa, eli oli energiaa jäljellä vielä.

Kiitoksii vaan kaikille taas kivasta lenkkiseurasta ja perjantaina ei sitten lenkkeilläkkään, koska meikäläisellä on se tatuointijuttu klo 17:00, joten lauantaina tapaamme sitten Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa  mittaus- ja näytteenottotilaisuudessa, joka alkaa klokkan 12:00.