Luukki retkelle mukaan tulivat Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Jari sekä Ada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Kati sekä Iida (Hitline's Twister), Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Mymmeli (Sökövintin CD-Espresso) sekä mulla mukana tällä kertaa Exotic, Wanda, Sani (Sökövintin CS-Chanel) ja Erica (Sökövintin Erica), eli 10 whippettiä retkeilemässä ...

Tulin tyttöjen kanssa tällä kertaa Mäntsälästä Luukki retkelle ja jätin Sissin sinne ja otin mukaani Exon siskon Erican ja jouluksi hoitoon tulleen Sanin, Exon ja Wandan lisäksi.

Tavattiin parkkipaikalla ja jaettiin mun kantamukset sitten vietiin koirat tarhalle riekkumaan. Ada oli todella iloisella tuulella, se käveli vapaana tarhalle ja kävi vuoron perään moikkailemassa kaikki koirat häntä heiluen.

Hienosti tämä lauma tuli toimeen keskenään ja oli ilo katsoa niiden leikkejä. Nokonkin valeraskaus näyttää menevän pikkuhiljaa ohi, niin iloinen "batman" meillä oli matkassa. Metsä rymisi, kun se pisti menemään ja muut perässä. Erica leikki mukana, kun olisi ollut ennenkin mukana. Wanda, Mymmeli ja Elvira leikkivät kolmistaan omia leikkejään. Peppikin innostui välillä leikkiin mukaan. Peppi tekee meinaan juoksua, siis jo kolmatta tälle vuodella ja on ollut "vähän" alakuloinen. Sani oli hihnassa koko ajan, koska en uskalla päästää sitä irti, kun se tuntuu ikävöivän kovasti Raijaa. Sanille ei ole oikein ruoka maistunut ja ensimmäinen yö meni itkiessä.

Grillin sytyttämisestä  ja laatikoiden lämmityksestä vastasivat seurueemme miehet Kaide ja Jari. Tällä kertaa syötiin joulukinkkua, peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikkoa sekä rosollia punaviinin kera ja jälkkäriksi kahvit ja torttua ja tuikut paloivat "joulupöydässä". Voi kiessus, että maistui jouluruoka mielettömän hyvälle luonnon helmassa, tämä oli kyllä ikimuistoinen kokemus.

Tuli syötyä niin hyvin tällä kertaa, ettei enään jaksettu lähteä tekemään lammen ympäri lenkkiä, vaan palattiin autoille samaa kautta, kun olimme tulleetkin.

Neljä tuntia retkeen saimme taas kulumaan aikaa, mutta aivan mieletön kokemus oli kyllä, joten kiitos teille kaikille tästä ikimuistoisesta jouluretkestä, josta jäi kyllä todella hyvä mieli sekä kiitos Teille muistamisesta!

Nyt ollaan tyttöjen kanssa Markkiksen luona Espoossa ja huomenna keskiviikkona tulee Raija hakemaan Sanin, joten me olemme täällä  huomiseen ja sitten omaan kotiin ...

Paloheinässä lenkkeillään taas perjantaina, tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.

Onneksi Olkoon kaikille CD-pennuille, jotka tänään täyttävät 7 kuukautta!

Kuvaterveisiä Ruotsista, Izor (Sökövintin CD-Enrico) toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

1156948.jpg

1156949.jpg

1156950.jpg

Ja sitten "neuvola" tietoja:

CD-Ewanda "Wanda" 46 cm