62 raskausvuorokautta takana:

Aamulämpö Bessillä tänä aamuna 36.9, joten nyt vaan odotellaan onko vielä alenemaan päin, vai onko käynyt alhaalla jo yön aikana.

Pidän tämän päivän lomaa töistä, joten nyt vaan odotellaan puhelua lämmön kehityksestä ... josko ne vaikka tämän vuorokauden aikana jo syntyisivät.

Palailen taas astialle, kun jotain uutta ilmenee ...

Lämmön "kehitys": Bessin normaali lämpö 37.5

klo 07:00 lämpö 36.9

klo 09:00 lämpö 36.7, ei maistunut ruoka

klo 12:00 lämpö 36.6, ei maistu ruoka edelleenkään

Eli nyt rupeaa näyttämään siltä, että vuorokauden (toivottavasti) sisään alkaa synnytys. Nyt vaan odottelen, että Markkis pääsee töistä ja hakee videokameransa,  sitten auton nokka kohti Mäntsälää.

Päivittelen sivua aina kun tulee infottavaa ...

Minä en enään kestä tätä odottamista, eli laitan nyt kamat kasaan ja lähden ajelemaan kohti Mäntsälään. Nyt vaan täytyy toivoa, että Mokkula yhteys toimii sieltä ja pääsen päivittelemään kuulumisia, mikäli ei, niin "asianosaiset" saavat joka tapauksessa textiviestejä pitkin iltaa ;-)

Mäntsälässä ollaan ja yhteydet pelaa ;-)

Täällä tilanne on se, että Bessi on hieman rauhaton, eli taidetaan vielä tänään päästä kätilöimään.

Tilanne klokkan 22:00, Bessi suht rauhallinen, joten varmaan ensi yö menee valvoessa. Päivittelen blogia, kun jotain rupeaa tapahtumaan.

Kuvia pennuista joutuu odottamaan huomiseen, koska kameran siirtopiuha jäi kotiin.

63 raskausvuorokautta takana:

Tilanne klokkan 02:30, Bessillä oli jo kova läähätys päällä ja oli rauhaton, mutta sitten taas rauhottui ja kävi taas nukkumaan.

Tilanne klokkan 07:00, Bessi on taas pikkasen rauhaton ja tekee pesää ... on tämä odottelu niin kivaa, eikä yhtään väsytä ;-)

Tilanne klokkan 10:30, Bessillä kovasti jo supistelee ja ponnistuttaa ja pesää tehdään kovasti, eli toivottavasti ei mene enää kauaa, kun ensimmäinen syntyy.