Aurinko paistoi ja ilma tosi keväinen, mitä nyt pikkasen tuntui kylmältä kun aurinko meni pilveen, mutta selvästi kohti kevättä mennään, yes!

Mukana ulkoilemassa 1lopilleri-Jari ja Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Jaana sekä Yara (Sökövintin Ölivia), Teija, Ekku, Sebu ja Tatu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Heidi ja Nokko (Refined Show Stopper) ja omani Sissi, Exotic ja Wanda.

Kivasti taas porukkaa mukana ja ihka uusina lenkkeilijöinä Jaana ja Yara sekä Tatu (kuvassa).

1395831.jpg

Mäki taas tyhjillään, joten koiruudet pääsivät taas riekkumaan satalasissa. Yara oli pikkasen ujona, joten se katseli muiden riekkumista Tatun sylistä.

CS-veljekset Hemmo ja Ville tulee ihmeen hyvin toimeen keskenään, vaikka pikkasen Hemmo kävi aina välillä "sanomassa" Villelle, ettei sen haaremin tyttösiä komenna muut kuin hän. Hemmo pitää ihan selvästi tätä akkalaumaa omanaan.

Wandakin on tottunut hyvin uuteen lookkiinsa, eli kuonokoppaan. Ei näytä haittaavan sen menoa yhtään. Sen jälkeen, kun ne otti yhteen Exon ja Sissin kanssa, olen pitänyt varotoimena sillä koppaa päässä ulkona irtiollessa.

Aikansa taas revittelivät ja lähdettiin koko poppoo kävelemään päälle vielä metsälenkki.

Melkein parituntia taas tuli ulkoiltua kivassa säässä ja -seurassa, joten kiittikset taas kaikille lenkkikamuille!

Kuvia ulkoilusta täältä.

Sunnuntaina sitten treffataan Luukissa parkkipaikalla, mutta vasta klo 12:00.