Hienosti ovat minun tyttöset ottaneet Pasin (Sökövintin JX-Boynty) vastaan laumaansa. Aluksi oli Exo ja Daisy hieman mustasukkasia, kun Pasi "leikki" vaan Wandan kanssa. Daisy ja Exo olivat sohvalla ja näyttelivät vuoron perään purukalustoaan Pasille, kun sen nokka meni Wandan hännän alle, muttei heidän.

Pasi ei ole osoittanut minkäänlaista ikävää eikä ole ollut yhtään hermostunut. Hieno luonteinen ja hyvä hermoinen kaveri, ei voi muuta sanoa. Tuossa se nytkin nukkuu sohvalla selällään jalat kohti kattoa. Ulkona tottelee ja tulee heti luokse kun kutsuu ja ihana hihnassa vietävä, ei pahemmin vetele, vaan kulkee nätisti tyttöjen vieressä.

Ensimmäisenä päivänä meno oli kyllä sen sorttista, että kauhulla ajattelin tulevaa kahta viikkoa, mutta nyt leikitkin on jo hillitympiä ja Exo sekä Daisykin jaksavat jo katsella näiden kakaroiden piehtaroimista ja osallistuvat jo mukaankin.

Sulassa sovussa siis täällä asustellaan ja kaksikko Pasi & Wanda on niin suloinen yhdessä. Ne hoitelee vuoron perään toistensa korvia ja silmiä sekä nukkuvat samassa kasassa.

Kameraa ei ole tällä reissulla matkassa, kun poika vei sen mukanaan Kanarialle, jonne se lähti heti meidän tultua sieltä pois, mutta ehkäpä lainaan Markkiksen kuvaajaa ja yritän ottaa kuvia näiden leikeistä, niin on kiva Laurankin sitten nähdä miten hienosti meillä täällä menee.

Loma se taas lähenee loppuaan ja huomenna olisi sitten taas paluu töihin. Taidan tehdä sellaisia järjestelyitä, että otan Wandan mukaan täältä aina aamulla kun lähden töihin ja vien sen työpäivän ajaksi omaan kotiin ja haen sen sitten töistä tullessani taas Espooseen. En oikein uskalla jättää noita villikkoja keskenään koko päiväksi ilman valvontaa.

***

Sunnuntai lenkkeilyn aloitus tulee siirtymään parilla kolmella viikolla. Tänään olen menossa jalostustoimikunnan kokoukseen ja ensi sunnuntaina on isäinpäivä ja sitä seuraavan viikon lopun olen taas matkoilla ulkomailla.

***

Lahdessa eilen näytelmissä esiintymässä Sökövintin EB-Fox, joka sijoittui pentuluokassa 3/4 saaden kunniapalkinnon, hienoa!

Tässä Foxin arvostelu:

Very immature fawn puppy, Good lenght. Typical head. Nice bend of stifle. Well made hind quarters. Needs to tighten in front.  Profile movement good.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

2031920.jpg